Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας


Το  Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας συνηλθε σε τακτική συνεδρίαση υπό την προεδρία του κ. Τσαρούχα Ηλία, την Τετάρτη 2 Μαρτίου, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας...

    Για  δεύτερη συνεδρίαση συνεχίστηκε η διαδικασία διαβούλευσης με τους κοινωνικούς φορείς της Αμαλιάδας, όσον αφορά τις τοπικές δράσεις που θα πρέπει να περιλαμβάνει το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Ήλιδας. Παρέστησαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Περιφέρειας Αμαλιάδας, κ. Ιωάννα Παυλή καθώς και μέλη του προεδρείου του Συλλόγου, Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Οικιστών Αγίας Άννας, κ. Τσαρούχας Αντώνης και ο εκπρόσωπος του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών, κ. Ζαφειρόπουλος Σπύρος. Οι εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του Συμβουλίου σαν νέο θεσμό του Καλλικράτη και ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο για την πρόσκληση σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία διαβούλευσης και συμμετοχικής δημοκρατίας. Στη συνέχεια έθεσαν υπόψη του Συμβουλίου τις προτάσεις τους. Προκειμένου να εξαντληθεί η δυνατότητα διαβούλευσης και λαικής συμμετοχής, το Συμβούλιο έκρινε ότι η λήψη της απόφασης για την πρόταση του Συμβουλίου προς την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Ήλιδας για τις τοπικές δράσεις που θα πρέπει να περιλαμβάνει το επιχειρησιακό πρόγραμμα πρέπει να μεταφερθεί σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Επίσης το Συμβούλιο έκρινε ότι το θέμα των δημοσίων τουαλετών θα πρέπει να αναβληθεί για επόμενη συνεδρίαση έτσι ώστε να τεθεί στο σωστό πλαίσιο.
   Στη συνεδρίαση ελήφθησαν πέντε αποφάσεις. Οι τέσσερις αφορούσαν χορηγήσεις προεγκρίσεων αδειών λειτουργίας καταστημάτων και μία χορήγηση άδεια λειτουργίας μουσικής, οι οποίες όλες ήταν θετικές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση