Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

«Υπάρχει λίπος στην αγορά», λέει ο Πάγκαλος


«Υπάρχει λίπος απέραντο στην αγορά. Όσα καταστήματα κλείνουν, άλλα τόσα ανοίγουν. Η αναδιάρθρωση είναι τεράστια στον εμπορικό τομέα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος και τόνισε πως στην Ελλάδα τα 2/3 των εισοδημάτων δεν δηλώνονται...





Ο κ. Πάγκαλος επετέθη για μία ακόμη φορά κατά των ΚΚΕ και ΣΥΝ, λέγοντας ότι «Μπορεί η Moody’s, Βούντις και όλοι αυτοί οι κακοί άνθρωποι για διάφορους λόγους, επειδή το ΚΚΕ μπορεί να κλείνει τη Μεγάλη Βρετανία και ο ΣΥΝ να καίει κάποιο πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, να μην μας δίνει δάνειο όπως μας ενδιαφέρει».

Μπορεί να χρησιμοποιούν το «τροπάρι» του δικομματισμού, αλλά «σε καμία φαύλη πράξη των δύο κομμάτων είπαν όχι» ανέφερε ο κ. Πάγκαλος και το χαρακτήρισε: «Ανόητο παιχνιδάκι που δεν οδηγεί πουθενά, γι’ αυτό το ΚΚΕ παίρνει 8% και ο ΣΥΝ είναι μεταξύ ζωής και θανάτου στο 3%».



Αναφερόμενος στο κίνημα «Δεν πληρώνω», πάλι στράφηκε κατά των κομμάτων της αριστεράς, λέγοντας ότι λέγοντας ότι όταν το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε τη διάταξη Σουφλιά, τα άλλα δύο κόμματα ανέχτηκαν τη διάταξη κι «έκαναν την πάπια», ενώ τώρα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΟΠΕΤΣΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση