Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Σύσκεψη και ορισμός του τελικού του Κυπέλλου

Ο Βασιλακόπουλος θέλει να βγάλει το μπάσκετ μπροστά και να αποδείξει ότι μπορεί να διοργανώσει τον τελικό του Κυπέλλου μακριά από τις παρεμβάσεις Μπιτσαξή...
Η σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, στα Γραφεία της Ομοσπονδίας, φέρνει και πάλι επί τάπητος την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Η πρόθεση του Γιώργου Βασιλακόπουλου και της ΕΟΚ είναι να διεξαχθεί ο αγώνας σε συνθήκες τελικού και σε αντίθεση με όσα έχει εξαγγείλει η ΓΓΑ και ο Π.Μπιτσαξής, που έχει "κολλήσει" στη λύση των μαθητών.Στην σύσκεψη θα πάρουν μέρος οι εκπρόσωποι των δυο ομάδων και ήδη μετά τη συνάντηση των ανθρώπων ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ έχουν βρεθεί και προτεινόμενες ημερομηνίες. Δεν είναι μόνο η 27η Απριλίου και η 11η Μαΐου, που έχουν έτσι κι αλλιώς αντικειμενικές δυσκολίες καθώς βρίσκονται, είτε κοντά, είτε μακριά από το φάιναλ-φορ. 

Στη σύσκεψη που θα γίνει θα πέσουν στο τραπέζι όλες οι ημερομηνίες, ώστε να επιλεχθεί και η κατάλληλη για τη διεξαγωγή του τελικού.

Ο Βασιλακόπουλος, που δεν κρύβει την δυσφορία του για τις κινήσεις και πρωτοβουλίες Μπιτσαξή, θεωρεί ότι ο τελικός αποτελεί μια ευκαιρία για το μπάσκετ να βγει μπροστά και να αποδείξει ότι μπορεί να διοργανώσει ένα τελικό με ...χρώμα Κυπέλλου και όχι μια παράσταση για μαθητές.

Αυτό μόνος του, όμως, δεν μπορεί να το κάνει. Θα χρειαστεί τη συναίνεση των δυο ομάδων, που θα πρέπει να εγγυηθούν την παρουσία των οπαδών τους. Δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει ένα παιχνίδι αιωνίων, σε ατμόσφαιρα "θεάτρου".

Εφόσον όμως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναλάβουν την προσεχτική διακίνηση των εισιτηρίων είναι πιθανό να δούμε ένα... κανονικό τελικό, με περισσότερους, μάλιστα, από 700 "πράσινους" κι άλλους τόσους "κόκκινους" στις εξέδρες του Ελληνικού.

Από τη στιγμή πάντως που οι δυο ομάδες και η διοργανώτρια αρχή (η ΕΟΚ δηλαδή) αποφασίσουν για την ημέρα και τον τρόπο διεξαγωγής του τελικού είναι σα να ρίχνουν το γάντι στην Πολιτεία να αποδεχθεί την πρότασή τους και να μην ...επέμβει, όπως έκανε με τη μεγαλειώδη γκάφα της αναβολής του αγώνα, που ήταν προγραμματισμένος για τις 6 Μαρτίου.

Θα απομένει, δηλαδή, η συνεργασία της Αστυνομίας ώστε να γίνει ο τελικός και να παίξουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διεκδικώντας το Κύπελλο Ελλάδας.

Αν το μπάσκετ εμφανιστεί, κατά την προσφιλή έκφραση του Μπιτσαξή, συντεταγμένο δύσκολα η ΓΓΑ θα είναι σε θέση να πει όχι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση