Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Όμορφη, Φυσικά!


Όλες δείχνουμε «στα καλύτερά μας» όταν έχουμε φροντίσει επιμελώς το μακιγιάζ μας. Σε τι κατάσταση όμως είναι το δέρμα σας όταν ξυπνάτε το πρωί;

Ο πραγματικός καθρέφτης ομορφιάς είναι η επιδερμίδα μας όταν είμαστε εντελώς αμακιγιάριστες. Φροντίστε να είναι σε άριστη κατάσταση με 6 εύκολους, απλούς κανόνες.
 




Μην πειράζετε τα σπυράκια
Με το να πειράζετε ένα σπυράκι, το μόνο που καταφέρνετε είναι να το επιμολύνετε και να παρατείνετε τον χρόνο παραμονής του στο πρόσωπό σας. Αντιθέτως, αν το αφήσετε ήσυχο, θα παρατηρήσετε πως θα το ξεφορτωθείτε στον μισό χρόνο.

Κάνετε απολέπιση
Τα νεκρά κύτταρα και οι ρύποι που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας πρέπει να απομακρύνονται. Με αυτό τον τρόπο βοηθάτε το δέρμα να αναπνεύσει κι ενισχύετε την ανάπλασή του. Κάντε λοιπόν την απολέπιση μέρος της εβδομαδιαίας ρουτίνας σας κι απολαύστε δέρμα πιο απαλό, πιο λαμπερό και φανερά πιο νεανικό.

Φοράτε πάντα SPF
Ακόμη και τον χειμώνα, η επιδερμίδα μας εκτίθεται στη βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. Για την ακρίβεια, ακόμη και στη συννεφιά το δέρμα μας είναι ευάλωτο, οπότε ο δείκτης προστασίας είναι α-πα-ραί-τη-τος.

Μην ξεχνάτε το ντεμακιγιάζ
Το να κοιμηθείτε με το μέικαπ και τη μάσκαρα δεν θα σας οδηγήσει στην πρόωρη γήρανση, αλλά σίγουρα θα συμβάλει στην ταλαιπωρία της επιδερμίδας σας, κλείνοντας τους πόρους και κάνοντάς τη να δείχνει πιο θαμπή. Οι τρόποι αφαίρεσης του μακιγιάζ είναι αρκετοί και σίγουρα υπάρχει ένας που να ταιριάζει στις δικές σας συνήθειες.

Μην επιβαρύνετε την επιδερμίδα σας
Εκτός κι αν η ηλικία σας το επιβάλλει (40+), δεν χρειάζεται να επιβαρύνετε την επιδερμίδα σας με ισχυρές αντιρυτιδικές κρέμες. Ένας καλός ορός πριν την ενυδατική σας αρκεί για να προστατευτείτε από τα σημάδια του χρόνου ακριβώς όσο χρειάζεται.

Ξεκινήστε την αποτοξίνωση
Ο δρόμος προς τη λαμπερή επιδερμίδα είναι στρωμένος με αντιοξειδωτικά. Η αποτοξίνωση της επιδερμίδας είναι απαραίτητη αν θέλετε να τη διατηρήσετε λαμπερή, νεανική και φρέσκια. Εκτός από το νερό, που είναι απολύτως απαραίτητο στη διαδικασία αυτή, υπάρχουν και τα κατάλληλα προϊόντα για άμεσα αποτελέσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση