Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Η Μισέλ ξεπέρασε και τον Μπαράκ!

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα είναι η πολιτική προσωπικότητα που θεωρούν την πλέον συμπαθή οι Αμερικανοί, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα... 


Σε έρευνα του πανεπιστημίου Κουίνιπιακ, οι ερωτηθέντες έπρεπε να εκφράσουν τα συναισθήματά τους απέναντι σε διαφορετικές προσωπικότητες της πολιτικής ζωής. Η Μισέλ Ομπάμα συγκέντρωσε 60,1 μονάδες στις 100, ενώ ο σύζυγός της αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα 56,5.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο αμερικανός πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον (59,2 μονάδες) και στην τρίτη ο δημοφιλής ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης του Νιου Τζέρσι Κρίς Κρίστι (57 μονάδες).

Στο τέλος της λίστας με τις 23 προσωπικότητες, τα ονόματα των οποίων δόθηκαν στους ερωτηθέντες, βρίσκεται η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι. Στην 21η θέση βρίσκεται η πρώην υποψήφια για την αντιπροεδρία και πρώην κυβερνήτης της Αλάσκας Σάρα Πέιλιν.

Η δημοσκόπηση έγινε από τις 21 ως τις 28 Φεβρουαρίου σε δείγμα 1.887 ψηφοφόρων με ποσοστό λάθους +/- 2,3 ποσοστιαίες μονάδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση