Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Να ξεκαθαρίσει η Κυβέρνηση τι θα γίνει με την Ολύμπια Οδό


Γιώργος Κοντογιάννης 

Τις τελευταίες δύο βδομάδες γινόμαστε μάρτυρες δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία γίνονται διαδοχικές μυστικές συσκέψεις στα Υπουργεία Περιβάλλοντος και Υποδομών, χωρίς τη συμμετοχή όλων των Βουλευτών του Νομού και των αρμόδιων φορέων, στις οποίες διακυβεύεται το μέλλον της Ολύμπιας Οδού στην Ηλεία...

  Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμιά διάψευση επί των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων που σημαίνει ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί να δρομολογήσει «εν κρυπτώ» αρνητικές εξελίξεις για το Νομό μας.
  Πρόκειται για άλλη μια απαράδεκτη τακτική της Κυβέρνησης, η οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κατάματα του πολίτες και να τους πει την αλήθεια. Πώς άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο τη στιγμή μου σχεδιάζεται η διακοπή ενός από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα στο Νομού μας, η Ολύμπια Οδός.
      Ενάμιση χρόνο μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ηλεία και τη διατύπωση μεγαλόσχημων υποσχέσεων για την ανασυγκρότηση  της Ηλείας, όχι μόνο δεν έχει γίνει καμία ενέργεια προς την κατεύθυνση αυτή, αλλά αποδεικνύεται με τον πιο τραγικό τρόπο πως η συγκεκριμένη κίνηση δεν ήταν παρά ένα επικοινωνιακό τρικ.
      Ήδη, από τις 17 Μαρτίου, έχω προχωρήσει στην κατάθεση Αναφοράς επί του θέματος στη Βουλή προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος και Υποδομών, καλώντας την Κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της σχετικά με το εάν θα σταματήσει τελικά η κατασκευή της Ολύμπιας Οδού πριν την Ηλεία.
  Είμαι διατεθειμένος να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει η Ολύμπια Οδός πραγματικότητα, ένα έργο που αναμένουν όλοι οι πολίτες με αγωνία, καθώς η ολοκλήρωσή του αναμένεται να οδηγήσει το Νομό μας στο δρόμο της ανάπτυξης, οικονομικής και τουριστικής.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση