Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Η ερωμένη του Χίτλερ μεταμφιεζόταν σε νέγρο τραγουδιστή!


Τα χίλια πρόσωπα της Εύας Μπράουν. Η αγαπηµένη του Χίτλερ δεν δίσταζε να φωτογραφίζεται ηµίγυµνη ή ακόµη και μεταμφιεσμένη σε µαύρο τραγουδιστή!...

Το περιοδικό LIFE έβγαλε στη δημοσιότητα πολλές φωτογραφίες από την προσωπική ζωή της αγαπημένης του Αδόλφου. Κάποιες μάλιστα από τις φωτογραφίες το περιοδικό χαρακτηρίζει ως σοκαριστικές!
Όταν ο Αδόλφος έλειπε, η Εύα Μπράουν έπληττε θανάσιµα. Στο θέρετρο που της είχε παραχωρήσει ο αγαπηµένος της, η γερµανίδα καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Χίτλερ γέµιζε τις ατελείωτες ώρες κάνοντας ένα σωρό πράγµατα, διασκεδαστικά για την ίδια, αλλά άκρως απαγορευτικά για τους λιγότερο προνοµιούχους Γερµανούς. Μια µεταµφίεσή της όµως ως Αλ Τζόλσον – ο διάσηµος αµερικανοεβραίος τραγουδιστής, γεννηµένος στη Λιθουανία– εκπλήσσει ακόµη και τους ιστορικούς.
Η Μπράουν είχε πολύ καλή σχέση µε τον φωτογραφικό φακό. Το γεγονός αποδεικνύει µια σειρά από άγνωστες στο ευρύ κοινό φωτογραφίες που βρίσκονται στη διάθεση των Εθνικών Αρχείων των ΗΠΑ και την απεικονίζουν σε διάφορες πόζες: γυµνή καλύπτοντας τα επίµαχα σηµεία µε µια οµπρέλα, µε το µαγιό της να επιδίδεται σε γυµναστικές επιδείξεις ή µ’ ένα τσιγάρο στο χέρι. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο επί 13 χρόνια σύντροφός της αγνοούσε τα χαριτωµένα παιχνίδια της καλής του. Ειδικά, η µεταµφίεση σε Αλ Τζόλσον, υποστηρίζουν σήµερα οι ιστορικοί, είναι βέβαιο πως, αν είχε πέσει στην αντίληψη του Φύρερ, θα τον είχε κάνει έξαλλο.
Με τον Χίτλερ γνωρίστηκαν το 1929, όταν η 17χρονη τότε Εύα Μπράουν εργαζόταν στο φωτογραφείο του Χάινριχ Χόφµαν, φωτογράφου του Ναζιστικού Κόµµατος. Μετά την αυτοκτονία της Γκέλι Ράουµπαλ, κόρης της ετεροθαλούς αδελφής του και ερωµένης του, ο Χίτλερ δηµιούργησε δεσµό µε την Μπράουν. της αγόρασε ένα µικρό διαµέρισµα στο Μόναχο και το 1936 µετακόµισε στο εξοχικό του στις Βαυαρικές Αλπεις, όπου περνούσε µια µάλλον ανέµελη ζωή, κολυµπώντας, ψωνίζοντας, διαβάζοντας, κάνοντας γυµναστική κ.λπ.

Ενώ ο κλοιός των συµµάχων έσφιγγε ασφυκτικά γύρω από τη Γερµανία, η Μπράουν µετακόµισε στο καταφύγιο του Χίτλερ στο Βερολίνο, όπου παντρεύτηκαν σε µια σεµνή τελετή τα ξηµερώµατα της 29ης Απριλίου 1945. τριάντα έξι ώρες αργότερα, κι ενώ οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάµεις βρίσκονταν σε απόσταση λίγων εκατοντάδων µέτρων από την καγκελαρία, έβαλαν µαζί τέλος στη ζωή τους: εκείνη µε χάπια κυανιδίου και εκείνος µε µια σφαίρα στο κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση