Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Κλείνει και στην Καλαμάτα μαγαζιά το ΣΔΟΕ. !!

Γνωστό club στην Καλαμάτα κλίνει το ΣΔΟΕ  μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε το βράδυ εν ώρα λειτουργίας του διαπίστωσε ότι δεν είχε κόψει αποδείξεις.
 Η ενέργεια αυτή που είδαμε να γίνετε μετά από πολλές πόλεις και στην Καλαμάτα σίγουρα δείχνει ότι το κρότος του μνημονίου δεν σταματά πουθενά ακόμα και σε χωριά...
Μπορεί η ενέργεια αυτή να ήταν στα πλαίσια του νόμου της φοροδιαφυγής κύριοι και την πλήρωσε ο εν λόγο επαγγελματίας με το κλείσιμο του μαγαζιού του (που δουλεύει μόνο Σάββατο..) διότι έκανε την μεγάλη φοροδιαφυγή και μάλλον ήταν αυτός που βούλιαξε το κράτος… Αυτούς που απέτυχαν στα μέτρα με το μνημόνιο, που χρεοκόπησαν το κράτος , αυτούς που κάνουν οικονομικά πειράματα επάνω στις πλάτες ενός λαού, αυτούς που φτάνουν την ανεργία στο 30%, ποιος είναι ο νόμος που πρέπει να πληρώσουν? Η υποκρισία και η επικοινωνιακή πολιτική έφτασε στο τέλος της, ο κόσμος δεν σας αντέχει άλλο, είμαστε ένα βήμα πριν την εξέγερση και δεν το πιστεύετε αλλά συνεχίζετε το «σχέδιο της Σχολής του Σικάγο» επάνω στις πλάτες των κάποτε υπερήφανων Ελλήνων. Ντροπή σας όλοι εσείς που καταντήσατε αυτή την χώρα που την ζήλευε και την θαύμαζε όλος ο πλανήτης τώρα να την ξευτιλίζουν … Άραγε ποιος από εσάς θα πληρώσει για την κακοδιαχείριση και ποιο σπίτι σας θα κλείσετε όπως κλείνετε τα μαγαζιά των απλών ανθρώπων που δουλεύουν μια φορά την εβδομάδα απάνω στην απόγνωση τους μήπως κάνουν κάτι.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση