Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία εξόδου από την κρίση»

Στήριξε το Μνημόνιο, αλλά παραδέχθηκε ότι «είμαστε στην εντατική»
«Συγκεκριμένη ημερομηνία εξόδου από την κρίση δεν υπάρχει» είπε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, στα γραφεία της οδού Ιπποκράτους, τονίζοντας ότι το 2012 μπορεί να διαφανεί η έξοδος από την κρίση...


Μιλώντας μία ώρα και ένα τέταρτο, ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε αναλυτικό απολογισμό των σχεδίων της κυβέρνησης, ενώ είπε ότι η κυβέρνηση διεύψευσε το φόβο της χρεοκοπίας, αν και συμπλήρωσε πως «η αλήθεια δεν κρύβεται, βρισκόμαστε στην εντατική».

Αμέσως μετά είπε πως, «αν χρειαστεί να κάνουμε διαρθρωτικές κινήσεις, θα τις κάνουμε, αρκεί να μείνουμε στην πορεία μας».

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στις αποκλίσεις που παρουσιάζει το έλλειμμα και είπε ότι αυτό μεταφράζεται σε κατάκτηση της απόλυτης διαφάνειας, ενώ παράλληλα δείχνει τις δυσκολίες και τον άθλο που έκανε η κυβέρνηση, υπενθυμίζοντας πως το χρέος σχεδόν διπλασιάστηκε κατά τη διακυβέρνηση Καραμανλή.

Όσον αφορά στην αναδιάρθρωση του χρέους, είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς ξέρουμε πως θα διαχειριστούμε το χρέος μας και δεν θα γίνουμε πειραματόζωα τον αγορών».

Τέλος, είπε πως η κυβέρνηση αλλάζει τον αναπτυξιακό προσανατολισμό, βάζει σε εφαρμογή την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, ενώ δημιουργεί όσο γίνεται περισσότερες θέσεις εργασίας.

protothema

1 σχόλιο:

 1. Απο αυτη τη δηλωση καταλαβαινει κανεις οτι εχουμε εναν πρωθυπουργο Εντελως στα χαμενα.
  Χωρις GPS.
  Χωρις πεταλια στο ποδηλατο.
  Χωρις πανια στο ιστιοφορο.
  Χωρις κουπια στη βαρκα.

  Δεν θυμαμαι αλλον ακομη και ξενο πρωθυπουργο σε τετοια θεση !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση