Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ηττημένοι κατά κράτος από τον Κόκκαλη, τα βάζουν με τους bloggers!


Έρχονται λοιπόν οι μεγαλοιδιοκτήτες του Mega, να ζητήσουν με αγωγή τους 1 εκατομμύριο ευρώ από το blog Fimotro. 
Την όποια επιχειρηματική μαγκιά τους και το τσαγανό πάνε να το βγάλουν πάνω στον διαχειριστή μιας ιστοσελίδας, η οποία έκανε το έγκλημα να γράψει κάτι που κάθε βράδι στις 8 παρακολουθούν οι τηλεθεατές του καναλιού:
 Συγκεκριμένους δημοσιογράφους  του πάνελ των ειδήσεων, οι  οποίοι ξεπερνούν ακόμη και τον Πεταλωτή στη κολακεία της κυβέρνησης.
Η αντίδραση του Γιώργου Μπόμπολα και του Βαρδή Βαρδινογιάννη, το γεγονός δηλαδή ότι επέτρεψαν στο νομικό τμήμα του καναλιού να προχωρήσει στη συγκεκριμένη αγωγή αποκαλύπτει τη δεινή θέση στην οποία βρίσκονται.
Πως είναι δυνατόν οι δύο μπαρουτοκαπνισμένοι επιχειρηματίες, να δίνουν το πράσινο φως για μια αγωγή η οποία στηρίζεται στο επιχείρημα, ότι «μόνο εμείς-εδώ στο Μέγκα-μπορούμε να κάνουνε κριτική στους πάντες, από τους σκουπιδιάρηδες ως τον πρωθυπουργό, ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπουμε σε κανέναν ν ασκήσει  κριτική σ εμάς!..»
Γαμώ τα γαμώτα. Με τέτοιο επιχείρημα προχώρησαν στη κατάθεση αγωγής οι δημοσιογράφοι του καναλιού τους. 
Αστεία πράγματα δηλαδή.
Η κοινή γνώμη το μόνο που μπορεί να υποθέσει, είναι ότι οι δύο μεγαλοεπιχειρηματίες, ηττημένοι κατά κράτος από τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος είναι ο διαχρονικός ξένοιαστος καβαλάρης του Δημοσίου, τα βάζουν με τους bloggers!
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπόμπολας έχασε το «Πρώτο Θέμα» από το Θέμο, με λεφτά της Τράπεζας Πειραιώς!
Καλό θα ήταν ν ανακαλέσουν άμεσα την αγωγή μια και η συγκυρία δεν είναι με το μέρος τους.
Όσο για τη κυρία Τρέμη και τους κ.κ Παπαναγιωτόπουλο, Πρετεντέρη, Καψή, Τσίμα, Χασαπόπουλο, Σπυράκη, Σόμπολο κλπ, καλά θα κάνουν να συνηθίσουν την κριτική που και οι ίδιοι ασκούν επί δικαίων και αδίκων. 
Ακόμη και τρομοκράτες της Baader -Meinhof, έχουν βαφτίσει άσχετους ανθρώπους. Αυτά για την ώρα, καθότι πολλοί σκελετοί θα βγουν στο δρόμο, τώρα που ανοίγουν οι ντουλάπες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση