Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Το iPad 2 ήρθε στην Ελλάδα

Η iSquare παρουσίασε σήμερα το iPad 2 σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης...
H παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Gazarte, στο Γκάζι, στις 12:00 μ.μ. Η μεγάλη προσέλευση του δημοσιογραφικού κόσμου υποδηλώνει και το εντονότατο αγοραστικό ενδιαφέρον για το εν λόγω προϊόν...

Οι δημοσιογράφοι κράτησαν στα χέρια τους το iPad 2 και αμέσως εντυπωσιάστηκαν από τον ολοκαίνουριο σχεδιασμό του που το καθιστά 33% πιο λεπτό και έως 15% πιο ελαφρύ από το προηγούμενο μοντέλο, ενώ διατηρεί τη διάρκεια της μπαταρίας του στις 10 ώρες. Ο ταχύτατος επεξεργαστής dual-core A5 του iPad 2, αλλά και οι δυο ενσωματωμένες κάμερες στη μπροστινή και πίσω όψη για βιντεοκλήσεις με FaceTime και εγγραφή HD ταινιών καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους.

Οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είδαν από κοντά το iPad Smart Cover, το πρωτοποριακό μαγνητικό κάλυμμα για το iPad 2, που εύκολα προσαρμόζεται και αφαιρείται, ενώ αυτόματα ενεργοποιεί το iPad όταν είναι ανοιχτό και το θέτει σε κατάσταση αναμονής με το κλείσιμό του.

Το iPad 2 διατίθεται σε 2 χρώματα, μαύρο και άσπρο, και σε εκδόσεις Wi-Fi και Wi-Fi + 3G των 16, 32 και 64GB, και θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στις 25 Μαρτίου, μετά τις 6:00 μ.μ., αλλά λόγω της Εθνικής μας εορτής θα βρίσκεται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στις 26 Μαρτίου.

iSquare
Η εταιρία iSquare είναι ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, και έχει ως αντικείμενο τη διανομή προιόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας συνοδευόμενες από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πληροφορικής. Η iSquare είναι εταιρία μέλος του Ομίλου Quest.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση