Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Το iPad2 βγήκε στην αγορά..

Ξεκίνησε σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες η διάθεση του iPad 2, του νέου υπολογιστή tablet της Apple. Ήδη σχηματίζονται «ουρές» στη Νέα Υόρκη, έξω από ορισμένα καταστήματα πώλησης της πολυαναμενόμενης ταμπλέτας...
 Η διάθεση της συσκευής θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας), ωστόσο δεν...



ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν νωρίτερα στα σημεία πώλησης, προκειμένου να είναι από τους πρώτους στον κόσμο που θα αποκτήσουν το iPad 2. Πάντως, οι παραγγελίες της ταμπλέτας μέσω Ίντερνετ, από το online κατάστημα της Apple, έχουν ήδη ξεκινήσει (από τις 11 το πρωί, ώρα Ελλάδας). Η τιμή της συσκευής ξεκινά από τα 499 δολάρια και φτάνει τα 829 δολάρια, ανάλογα με την έκδοση. Ωστόσο, ορισμένοι αγοραστές που παρήγγειλαν τη συσκευή, σχολίασαν ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν από την εταιρεία, θα παραλάβουν το iPad 2 σε περίπου τρεις εβδομάδες. Το νέο tablet PC της Apple, το οποίο παρουσίασε την περασμένη Τετάρτη ο πρόεδρος της εταιρείας, Στιβ Τζομπς, θα αρχίσει να διατίθεται την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις αγορές της Ευρώπης και μια ημέρα μετά, στις 26 του μήνα, στην Ελλάδα.

Η τιμή του αναμένεται να είναι παρόμοια με την παλιά τιμή του πρώτου iPad, το οποίο έχει πουλήσει σε όλο τον κόσμο 15 εκατομμύρια κομμάτια από το λανσάρισμά του τον περασμένο Απρίλιο. Από την περασμένη εβδομάδα, το iPad 1 πωλείται κατά 100 ευρώ φθηνότερα.

Το νέο iPad είναι ελαφρύτερο και λεπτότερο από τον προκάτοχό του. Εχει διπλάσια υπολογιστική ισχύ, βελτιωµένα γραφικά, θα ενσωµατώνει διπλή κάµερα – µπροστά και πίσω – επιτρέποντας βιντεοκλήσεις, ενώ θα λειτουργεί µε το νέο λειτουργικό σύστηµα της Apple.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση