Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Δεν... ΠΑΟ στη Super League

Δεν θα παραστεί εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Δ.Σ.της Super League με τους Πράσινους να τηρούν τη σκληρή στάση τους έναντι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Onsports οι Πράσινοι θα στείλουν επιστολή προς τα μέλη του Δ.Σ. με την οποία θα ξεκαθαρίζουν πως στηρίζουν και επιθυμούν τη συνέχιση ύπαρξης της Super League...
ως Συνεταιρισμού και διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, αλλά με μια σειρά καθοριστικών αλλαγών και παρεμβάσεων στον τρόπο λειτουργίας της.
Αυτές τις παρεμβάσεις και προτάσεις, τα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τις επεξεργάζονται ήδη και θα τις καταθέσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο στην Super League, όσο και στην ΕΠΟ.
Το πρόβλημα των πρασίνων με την πάρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ηγεσία του Συνεταιρισμού είναι υπαρκτό και δεδομένο και εκφράστηκε με τη ρήξη και αποχώρηση των κ. Γόντικα και Βεκρή από το προηγούμενο συμβούλιο, μετά την απόρριψη της πρότασης μομφής. Γι' αυτό και στις τάξεις της ΠΑΕ έχουν ήδη λάβει την απόφαση, μέχρι νεωτέρας να παρακολουθούν εξ' αποστάσεως τις εξελίξεις και να ετοιμάσουν το επόμενο βήμα τους, για την αναδιοργάνωση του Συνεταιρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση