Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

4.344,10€ λογαριασμός σε κινητό της Μπιρμπίλη που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!


Για πρώτη φορά αισθανθήκαμε τύψεις που τα… «χώσαμε» στον Θεόδωρο Πάγκαλο. Και για να μην παρεξηγηθούμε, αμέσως θα εξηγηθούμε:

Στις 22 Μαρτίου είχαμε δημοσιεύσει έναν φουσκωμένο τηλεφωνικό λογαριασμό, από το υπουργικό του κινητό, γράφοντας: 2.989,28€ ο λογαριασμός κινητού του Πάγκαλου που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ! Τότε είχε γίνει ανάρπαστη στο διαδίκτυο αυτή μας η αποκάλυψη. Αναδημοσιεύτηκε σε πλήθος blog, ενώ εσείς -οι αναγνώστες μας- κάνατε περισσότερα από 2.000 facebook like κάτω από το θέμα.
Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξή μας όταν βρεθήκαμε μπροστά σε έναν άλλο λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας, από το Υπουργείο της κας Μπιρμπίλη αυτός, ο οποίος ξεπερνά κατά πολύ του Πάγκαλου «χτυπώντας» το ποσό των 4.344 ευρώ, όσο περίπου δηλαδή ένας υπουργικός μισθός!
Και εύλογα απορούμε: τι παραμύθια μας «πουλάνε» ότι οι Υπουργοί έχουν χαμηλούς μισθούς;Σπαταλάνε πολλαπλάσια ποσά σε άλλα έξοδα, όπως κινητή τηλεφωνία, που αν τα βάλουμε κάτω και τα αθροίσουμε, οι υπουργάρες κοστίζουν στον ελληνικό λαό μια περιουσία κάθε μήνα δίχως  να προσφέρουν και τίποτα (εκτός εάν θεωρείται προσφορά τους στον τόπο η ολοκληρωτική καταστροφή μας). Περιμένουμε εξηγήσεις, ω ναι και σύντομα, ποιος είναι αυτός στο Υπουργείο της κας Μπιρμπίλη -η ίδια προφανώς αλλά κρατάμε και μια επιφύλαξη- που χρέωσε τον ελληνικό λαό, για ένα μήνα «κινητής πολυλογίας», με 4.344 ευρώ λογαριασμό. (Να υπογραμμίσουμε εδώ, ότι εάν ο λογαριασμός αυτός κυμαίνεται σε αυτό το ποσό κάθε μήνα, το χρόνο θα φτάνει τα 48.000 ευρώ (4.000 x 12 τόσο μας κάνουν).
Να πούμε ακόμα, ότι αυτός ο λογαριασμός είναι ίσος με 4 «προκατοχικούς» μισθούς, ή με 9 μισθούς τωρινούς -όπως τα καταφέρανε οι «σοσιαλιστές» μας. Ποιος είναι λοιπόν, ξαναρωτάμε, αυτός ή αυτή που το κινητό του τηλέφωνο χρεώνεται όσο 9 μισθοί νέων παιδιών της γενιάς των 450 ευρώ; Ποιος είναι αυτός ή αυτή, που «διαβουλεύεται» με τις ώρες στο κινητό που πληρώνουμε εμείς, τα κορόιδα; Θα μας απαντήσει ή η κυρία Μπιρμπίλη ή είναι απασχολημένη στο… τηλέφωνο;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση