Σάββατο 2 Απριλίου 2011

«Θα ήθελα και εγώ να χορέψω!»

«Ζήλεψε» τους συμμετέχοντες του DWTS η Μαίρη Συνατσάκη.
Ως παρουσιάστρια του backstage στο «Dancing with the stars», ζηλέψατε –με την καλή έννοια– τους συμμετέχοντες;
Από τις πρόβες ξεκίνησα να ζηλεύω! Αλλά τώρα όχι τόσο πολύ. Πάντως, δεν είναι δυνατόν να τους βλέπεις να κάνουν πρόβες και να μη ζηλέψεις...



Τη βραδιά της πρεμιέρας, ποιοι ήταν οι πιο αγχωμένοι;
Σίγουρα η Ελεονώρα Μελέτη, αλλά και η Ναταλία Δραγούμη, που, λόγω των παραστάσεών της, δεν κατάφερε να κάνει όλες της τις πρόβες. Ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν ενθουσιώδης όλη την ώρα, παρά το γεγονός ότι είχε τραυματιστεί και πονούσε, αλλά χόρευε σαν τρελός στο green room και παρέσυρε όλο τον κόσμο που ήταν εκεί.

Τις επόμενες εβδομάδες, που θα έχουν χαλαρώσει λίγο τα πράγματα, θα πάρετε το κινητό σας για να ψηφίσετε υπέρ κάποιου διαγωνιζόμενου;
Νομίζω ότι δεν θα το κάνω, γιατί δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να ξεχωρίσω κάποιον. Νομίζω ότι θα πάρω το κινητό μου για να μπω στο Twitter και να κάνω σχολιασμούς εκεί. Αν είναι να ψηφίσω, θα τους ψηφίσω όλους!

Αν σας γινόταν πρόταση να διαγωνιστείτε του χρόνου, θα το δεχόσαστε;
Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά και, βέβαια, θα εξαρτηθεί από το πού βρίσκομαι και τι κάνω. Όμως, θα μου άρεσε να συμμετάσχω, αν μπορούσα. 

Έχετε συζητήσει για το ποια θα είναι τα επόμενα τηλεοπτικά σας βήματα;
Για το μέλλον δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν είμαι από τους ανθρώπους που σχεδιάζουν τι θα κάνουν. Βεβαίως, έχω υπάρξει πολύ τυχερή μέχρι στιγμής, αλλά πιστεύω πως, αν στο παρόν δίνεις ό,τι μπορείς, το μέλλον είναι ευοίωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση