Τρίτη 5 Απριλίου 2011

«Ναι, έχω κυτταρίτιδα! Ε και;»

Σε έναν κόσμο όπου οι celebrities πασχίζουν για να έχουν την τέλεια σιλουέτα και οι εμμονές για δίαιτες και χάσιμο βάρους αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινότητάς τους, υπάρχει μια γυναίκα που λέει «όχι» σε όλα αυτά!

Ο λόγος για την Kim Kardashian η οποία τολμά να βγει δημόσια και να βροντοφωνάξει ότι λατρεύει τις καμπύλες της, δε τη νοιάζει καθόλου αν έχει κυτταρίτιδα και πάντα βρίσκει χρόνο για να «γουρουνιάσει» πάνω από ένα τεράστιο μπολ παγωτό...





Μιλώντας στη βρετανική έκδοση του γνωστού γυναικείου περιοδικού Cosmopolitan, η 30χρονη Kim παραδέχτηκε ότι δεν έχει αγχωθεί ποτέ για το νούμερο των ρούχων που φοράει, ενώ με μεγάλο θάρρος είπε: «Ναι, έχω κυτταρίτιδα! Ε και; Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι τέλεια. Είναι τρελό να πιστεύει κάποιος ότι μόνο και μόνο επειδή είσαι στα φώτα της δημοσιότητας είσαι τέλειος!».

«Κάποιες στιγμές “γουρουνιάζω” και αισθάνομαι τέλεια. Αν προσπαθούσα να μείνω σε μια δίαιτα για μια ολόκληρη ζωή θα αισθανόμουν απαίσια. Λατρεύω το φαγητό. Αν δεν μπορείς να διασκεδάσεις τη ζωή σου, τότε ποιο είναι το νόημα; Δεν πρέπει να βασανίζεις τον εαυτό σου. Αγαπώ το παγωτό και το παγωμένο γιαούρτι» λέει η Kim.



«Δε με νοιάζει ποιο νούμερο φοράω. Είναι απλά ένας αριθμός. Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγχεις το βάρος σου είναι να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη. Πάντα λέω ότι δεν πρέπει να ζυγίζεσαι. Δεν έχω καν ζυγαριά στο σπίτι μου» λέει στο περιοδικό η εκρηκτική τηλεπερσόνα.

Τέλος, μιλώντας στο Cosmopolitan, η Kim δηλώνει πως σε σχέση με τις άλλες δυο αδερφές της, την 26χρονη Khloe και την 31χρονη Kourtney, ο σωματότυπός της είναι τελείως διαφορετικός. «Η Khloe είναι πανύψηλη και έχει υπέροχα πόδια. Η Kourtney είναι μικροκαμωμένη με τέλειο στομάχι. Μας αρέσει το γεγονός που είμαστε όλες εντελώς διαφορετικές μεταξύ μας».



protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση