Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Άλλη Μία Επική Ελληνική Αγγελία: Το Δώρο Στην Τουαλέτα


Ετούτο εδώ το διαμέρισμα ευρίσκεται στα Νέα Λιόσα, είναι παλιό (του ‘75) και λίγο ταλαιπωρημένο, 83 τετραγωνικά, και ενοικιάζεται έναντι 350 ευρώ. Δε διεκδικεί δάφνες. Δεν θα το ζηλέψει ο Φρανκ ο Γκέρι. Μα κοίτα, το listing της ενοικίασης, το οποίο βρήκε κι έστειλε ο αποτελεσματικός κι ένθερμος σπιτοσκυλοφαν giannis, κρύβει μυστικά και εκπλήξεις...
Για παράδειγμα: Για να το νοικιάσεις εσύ το σπίτι σημαίνει ότι ο προηγούμενος που το ‘χε, φεύγει. Κι αυτό είναι μια διαδικασία. Παίρνει χρόνο. Κι εσύ θέλεις να ανεβάσεις την αγγελία. Οπότε τί κάνεις; Περιμένεις να φύγουν τα πράγματα του αλλουνού που μετακομίζει στη Ρόδο; Όχι:
Κι αυτή δεν είναι η μεγαλύτερη έκπληξη που κρύβει αυτή η αγγελία.
Γιατί είπαμε, η μετακόμιση παίρνει χρόνο, και μπορεί να έχεις πακετάρει τον κάδο απορριμάτων (!) αλλά μέχρι τότε η κύστη και το έντερο δεν μπορούν να περιμένουν, οπότε πρέπει να βρεις μια λύση, και ταυτόχρονα πρέπει να φωτογραφίσεις το σπίτι για την αγγελία, κι αυτή η κατάσταση αποτελεί πρόβλημα μόνο γι’ αυτούς που δεν είναι ο ήρως ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου διαμερίσματος:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση