Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Οι MEGAλες αλήθειες του Ανδρέα Λοβέρδου


Ο Ανδρέας Λοβέρδος, στενός φίλος του Μανώλη Αναγνωστάκη, από τησουίτα του Καραισκάκη, εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά στο Mega και μίλησε με μισόλογα για τις «αλήθειες» που μας κρύβει η κυβέρνηση, δηλαδή ο πρωθυπουργός  Γιώργος Παπανδρέου και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Το συμπέρασμα από τα λεγόμενα του Λοβέρδου προκύπτει αβίαστα. Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από την πρωθυπουργική εικόνα αισιοδοξίας-σημάδια ανάκαμψης...

Πάμε δηλαδή με χίλια για αναδιάρθρωση του χρέους-το ζητάει και το ΔΝΤ σύμφωνα με το Spiegel-, άρα ο Παπανδρέου απέτυχε παταγωδώς  και πρέπει να μας αδειάσει τη γωνιά για να δώσει τη θέση του σε δυναμικούς και αποτελεσματικούς πολιτικούς, όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Το άλλο με το Τοτό το ξέρατε;
 Ένα σχόλιο αυτού του είδους, μπορεί να μη ταιριάζει στη κρισιμότητα των στιγμών, αποδίδει όμως στο ακέραιο την αίσθηση που προκαλούν στους πολίτες τα ανέκδοτα του υπουργού Υγείας- συνταγματολόγου και υπερασπιστή των Ακη Τσοχατζόπουλου και Γιάννου Παπαντωνίου-παρέα με τον Βαγγέλη Βενιζέλο-στην περίφημη Εξεταστική της ΝΔ για τα Εξοπλιστικά.
Ο Λοβέρδος, μαζί με τη Μιλένα και τον Κώστα –Goldman Sachs-Σημίτη, όπως ενθυμείσθε, αποτέλεσαν τον σκληρό πυρήνα των Βενιζελικών στη σφοδρή εσωκομματική σύγκρουση του 2007.
Τότε που το Mega υποστήριζε σφόδρα τον Βαγγέλη Βενιζέλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση