Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Street Fashion: Οι φωτογραφίες Milan... από μόνες τους!

Μερικοί το κατηγορούν ως βιομηχανική πόλη χωρίς αισθητική. Άλλοι το θεωρούν παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας! Το Μιλάνο διχάζει αλλά χωρίς αμφιβολία είναι η πηγή για τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας, τάσεις παγκόσμιου βεληνεκούς!

Οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές διατηρούν τα headquarters τους στο βορρά της Ιταλίας και φυσικά οι κάτοικοι δεν μπορούν παρά να επηρεαστούν από το διάχυτο fashion forward αίσθημα που κυριαρχεί στους δρόμους...

 



Δύναται ένα διαχρονικό κομμάτι όπως η καπαρντίνα να συνδυαστεί με γενναίες δόσεις χρώματος; Φυσικά! Απλώς πρέπει να έχεις μια εξίσου γενναία προσωπικότητα για να το υποστηρίξει και να ξέρεις πως θα καταφέρεις το color block μόνο με τα αξεσουάρ! 



Οι θερμοκρασίες του Απρίλη ευνοούν τα γούνινα γιλέκα! Εάν μέχρι σήμερα δεν μπορούσες να το φορέσεις γιατί χρειαζόσουν ένα πιο ζεστό πανωφόρι, οι μέρες της Άνοιξης σου επιτρέπουν να το βγάλεις από την ντουλάπα και να το ευχαριστηθείς με δερμάτινο παντελόνι, πουκάμισο και ψηλοτάκουνα.



Πως μπορείς να μετατρέψεις ένα απλό παντελόνι σε look από πασαρέλα; Θα το συνδυάσεις με πολύ εντυπωσιακές γόβες, ένα T-shirt με funky τύπωμα και δερμάτινο biker τζάκετ! Βάλε προσωπικότητα με vintage κοσμήματα και γυαλιά σε στιλ cat-eye. 



O πιο ασφαλής τρόπος για να φορέσεις ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα με πολύ έντονο χρώμα είναι με ασπρόμαυρο σύνολο! Συνδύασε το look με ένα δερμάτινο rock τζάκετ και ολοκλήρωσε με ένα statement κολιέ!



Ροζ φούστα, μπλε πουκάμισο και πράσινο παλτό σε μια εμφάνιση! Εδώ δεν μιλάμε για Color Block αλλά για χρωματική αυθάδεια που με κάποιο τρόπο κάνει τη μέρα μας πιο χαρούμενη! Εάν δεν φορούσε τα αθλητικά από το λύκειο θα ήταν ο ήρωας μου για αυτή την εβδομάδα.



Μάλλον τώρα ξέρω γιατί όλες οι κοπέλες στα fashion weeks έχουν τόσο λεπτά πόδια! Περπατάνε όλο το Μιλάνο με παλτφόρμες που ζυγίζουν 900 gram. έκαστη και γυμνάζουν τετρακέφαλους και γλουτιαίους! Βέβαια το θέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η latex τσάντα που δεν επιτρέπει να κουβαλάς τίποτα για το οποίο ντρέπεσαι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση