Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Το street fashion που έγινε… μόδα!

Ξεκίνησε ως χόμπι κάποιων blogger

Το street fashion ξεκίνησε ως χόμπι κάποιων blogger, οι οποίοι απαθανάτιζαν τα stylish θύματά τους σε καθημερινές στιγμές. Στη συνέχεια έγινε μόδα, για να καταλήξει σήμερα μια συνήθεια που μας αναγκάζει να ανοίγουμε το Jak&Jill πριν καν ανοίξουμε τo μάτι μας...

Το street fashion, με βασική του ιδέα να φωτογραφίζονται άγνωστοι άνθρωποι βάσει του στυλ και της αισθητικής τους, προκάλεσε το ίδιο και περισσότερο ενδιαφέρον από τις αντίστοιχες παπαρατσίστικες φωτογραφίες διάφορων διάσημων. Ίσως γιατί ο κόσμος βαρέθηκε να βλέπει μικρόσωμα κορίτσια πνιγμένα σε τεράστια πουλόβερ, με έναν καφέ στο χέρι για σωσίβιο. Ίσως πάλι γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο αυθεντικό από το στυλ που δημιουργούμε οι ίδιοι για τον εαυτό μας και φέρει την προσωπική μας σφραγίδα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι μέσα από αυτά τα blog είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες και να θαυμάσουμε, ίσως και να αντιγράψουμε, μερικά από τα πιο πρωτότυπα outfit.

Για αυτό και μόνο το λόγο, παρακάτω βρίσκονται μερικές από τις πιο δημιουργικές στιλιστικά στιγμές που απαθανατίσθηκαν από το φακό των fashion bloggers … μέχρι τώρα. Enjoy...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση