Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ταινία η ζωή της Τζένης Χειλουδάκη

Ετοιμάζει ταινία με την πολυτάραχη ζωή της. Η γνωστή τρανσέξουαλ Τζένη Χειλουδάκη κλεισμένη στο σπίτι της, στη Ρόδο, σχεδιάζει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τις πλέον απόκρυφες στιγμές και σκέψεις της. Η ταινία θα βασίζεται στο υπό έκδοση βιβλίο της με τίτλο "Μαύρη Βίβλος".


Ολόκληρη η ζωή της χωρίς ίχνος αυτολογοκρισίας, με σκληρή
γλώσσα, πρόσωπα και καταστάσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο. Η ίδια στην ταινία θα έχει τον ρόλο του αφηγητή, ξεδιπλώνοντας μια διαδρομή που για να την "περπατήσεις" θέλεις πολλές ζωές. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της "Espresso", στην οθόνη θα ζωντανέψουν άγνωστες πτυχές της σχέσης της με τον εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο, με ντοκουμέντα που θα προκαλέσουν και θα αναστατώσουν! Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγους μήνες σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε για τη σχέση του με την Τζένη και το πόσο είχε αλλάξει όλη του τη ζωή... "Και μόνο με τη σκέψη, αισθάνομαι αφόρητη πίεση. Κάτι σαν καταβαράθρωση. Καλύτερα να ξεμπερδεύουμε μια και καλή με αυτό το θέμα", είχε δηλώσει ο πρώην εισαγγελέας. Οσο για το αν τον βοήθησε η Τζένη εκείνη τη δύσκολη περίοδο, ανέφερε με άκρως ειρωνική διάθεση: "Ασφαλώς ναι. Στάθηκε, όπως όφειλε τότε, και με υπερασπίστηκε σθεναρά, κάτι που ενέχει ιδιαίτερη βαρύτητα, αν αναλογιστούμε ότι δεν ήταν καν ερωτευμένη. Ε, θαύμασα το σθένος της. Φυσικά, ειρωνεύομαι...". Τότε δεν είχε απαντήσει η Τζένη, αλλά σήμερα καλείτε να μιλήσει για την πραγματική σχέση που είχαν και όλα όσα ποτέ δεν βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

Πρόσφατα μεγάλη εταιρεία παραγωγής απέκτησε τα δικαιώματα από τα δύο βιβλία της, με τίτλο "Μαύρη Βίβλος" και "Αρχάγγελοι". Και τώρα η "Espresso" αποκαλύπτει το καλά φυλλασσόμενο μυστικό της Τζένης: η συμφωνία να γίνει ταινία η ζωή της έκλεισε και σε λίγες μέρες ξεκινάει το casting των ηθοποιών πάνω σε αρχικό σχεδιασμό που έχει κάνει η τρανσέξουαλ και αφορά πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το μεγάλο της στοίχημα είναι να πείσει τη Βάνα Μπάρμπα να υποδυθεί τη μητέρα της.

Πρόταση σε γνωστούς ηθοποιούς
Η ίδια η Τζένη κάνοντας flashback είναι έτοιμη να ξύσει πληγές, να ματώσει, να ξεθάψει κρυμμένα μυστικά, να φωτογραφήσει πρόσωπα υπεράνω υποψίας, να συγκινήσει, να προβληματίσει, να ακροβατήσει ανάμεσα στην ηθική, τα ταμπού, τη στυγνή πραγματικότητα. Στην αφήγηση που θα έχει στην ταινία θα μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, για τη σχέση με την οικογένειά της, για την απόφασή της να γίνει γυναίκα, αλλά και για τους έρωτές της που συζητήθηκαν πολύ. Θα αιτιολογεί, θα θυμάται και θα δίνει απαντήσεις σε όσα γράφτηκαν για τις επιλογές της.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- μετά το καλοκαίρι και μεγάλο μέρος του φιλμ θα γυριστεί στη Ρόδο, όπου ζει. Στο εγχείρημά της αυτό πιστεύει ότι θα ανταποκριθούν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί που σκέφτεται να τους προτείνει να συμμετάσχουν, αφού πρόκειται για μια κατάθεση ψυχής, όπως η ίδια έχει εκμυστηρευτεί σε δικούς της ανθρώπους. Αυτό το διάστημα η Τζένη Χειλουδάκη τελειώνει τη συγγραφή του δεύτερου βιβλίου της. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Αθήνα και έπαιξε μουσική σε γνωστό μαγαζί στο Γκάζι. Εκεί εισέπραξε την αγάπη του κόσμου, με τον οποίο επικοινωνεί μέσω Facebook (έχει ξεπεράσει τους 8.000 φίλους). Πρόκειται για μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που έχει δημιουργήσει φανατικούς εχθρούς και φίλους και πλέον ονειρεύεται να κάνει πράξη το όνειρό της: να μεταφέρει με ρεαλιστικό τρόπο την προσωπική και επαγγελματική της ζωή στο σελιλόιντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση