Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Μαθητές πωλούσαν ναρκωτικά μέσα στο σχολείο!

«Πάγωσε» ολόκληρη η Αργολίδα στο άκουσμα της είδησης ότι ανήλικοι μαθητές πωλούσαν ο ένας στον άλλο ναρκωτικά και μάλιστα μέσα στο σχολείο τους! Στο πρωτοφανές αλισβερίσι συμμετείχαν πέντε παιδιά κάτω των 16 χρόνων, που εντοπίστηκαν από καθηγητή και η διεύθυνση του σχολείου ενημέρωσε την Αστυνομία.


Το απίστευτο περιστατικό συνέβη μέσα στις εγκαταστάσεις του γυμνασίου της Αγίας Τριάδα του τέως δήμου Μιδέας, όταν οι εκπαιδευτικοί έπιασαν επ’ αυτοφώρω τους πέντε μαθητές να πωλούν μικροποσότητες χασίς στους συμμαθητές τους, με αντίτιμο πέντε ευρώ για κάθε «δόση»! Η υπόθεση έφτασε αμέσως στον γυμνασιάρχη, ο οποίος κάλεσε τους γονείς των πέντε παιδιών και τους ενημέρωσε.

Όπως όφειλε, όμως, ενημέρωσε για το περιστατικό την Εισαγγελία Ναυπλίου και την τοπική Αστυνομική Διεύθυνση που θα αποφασίσουν αν οι ανήλικοι θα παραπεμφθούν ή όχι. Είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται τέτοιο συμβάν στο συγκεκριμένο σχολείο, παρά το γεγονός ότι απ’ έξω έχουν συλληφθεί κατά καιρούς τσιγγάνοι έμποροι ναρκωτικών από τον γειτονικό καταυλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση