Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

“Είμαι ο πρώτος υπουργός που μιλά για τον Θέμο Αναστασιάδη”


Τι απάντησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για τον Θέμο Αναστασιάδηπου πιάστηκε με 5 εκατομμύρια ευρώ σε σακούλες στα σύνορα Ελβετίας-Γαλλίας πριν τρία χρόνια;


«Η αίσθηση του κόσμου ότι οι επώνυμοι δεν τιμωρούνται θα τελειώσει σύντομα», διαβεβαίωσε χθες στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έπειτα από ερώτηση για την υπόθεση του Θέμου Αναστασιάδη, που έθεσε η ανεξάρτητη βουλευτής και πρόεδρος της ΔΗΣΥ Ντόρα Μπακογιάννη.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε ότι προωθείται η σύσταση θέσης οικονομικού εισαγγελέα, για να επιταχύνονται τέτοιου είδους υποθέσεις και όχι να παραμένουν κάπου και να μην ξέρει ποιος και γιατί τις προχωράει ή όχι.
Η Ντόρα Μπακογιάννη, επικαλούμενη την μεγάλη καθυστέρηση ελέγχου και διαλεύκανσης της υπόθεσης Θέμου Αναστασιάδη με τη κατάθεση 5 εκ. ευρώ σε σακούλες, κάλεσε τον υπουργό να απαντήσει αν οι φορολογούμενοι που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ έχουν την ίδια μεταχείριση και δικαίωμα στην καθυστέρηση ή υπάρχουν πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.
Η ίδια τόνισε πως δύο κυβερνήσεις επί τρία χρόνια δεν απαντούν στα ερωτήματα του ελληνικού λαού και ότι μέχρι στιγμής το μήνυμα είναι ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να παριστάνουν τους τιμητές χωρίς να θίγονται οι ίδιοι.
«Είμαι ο πρώτος υπουργός και η πρώτη κυβέρνηση που απαντά», αντέτεινε ο Παπακωνσταντίνου.
Ο λαός πάντως έχει βρει την απάντηση του: «όπου ακούς πολλά κεράσια…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση