Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Απογορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις...με αστυνομική διαταγή!

Ρε δεν πάμε καλά ...Μετά τους "Γιοσάκιδες" που με την ανοχή και συγκάλυψη των πολιτικών τους προϊσταμένων και για την εξυπηρέτηση των μικροκοματικών τους και παρακρατικών τους σκοπιμοτήτων "ασελγούν" στην δημοκρατία και τους θεσμούς να  και οι νοσταλγοί χουντικών πρακτικών! Δείτε το θέμα:


"Ξεπερνώντας και τον εαυτό του, ο αστυνομικός διευθυντής Σερρών, ταξίαρχος Δημήτρης Τσώτας, υπέγραψε διαταγή σε ύφος που θυμίζει άλλες εποχές, επικαλούμενος μάλιστα το Σύνταγμα, με την οποία απαγορεύει από τη Δευτέρα 7, έως και την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, συναθροίσεις πολιτών, κίνηση και στάθμευση γεωργικών οχημάτων, επί συγκεκριμένων σημείων του νομού.

Απαγορεύει κάθε δημόσια συνάθροιση ή πορεία και απειλεί πως αυτοί που θα παραβιάσουν αυτή την εντολή, θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου. Η διαταγή υπογράφηκε από τον ταξίαρχο στις 6 Φεβρουαρίου 2011 και έχει ισχύ από το πρωί της Δευτέρας, 7 Φεβρουαρίου 2011. Ως γνωστόν από τη Δευτέρα, άρχισαν οι κινητοποιήσεις των αγροτών στο νομό Σερρών.

Πραγματοποιήθηκε πορεία προς τον Προμαχώνα όπου και σημειώθηκε ένταση μεταξύ των αγροτών και των αστυνομικών δυνάμεων. Συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα που αναμένουν την αυτόφωρη διαδικασία, τέσσερα εκ των οποίων κατηγορούνται για παρακώλυση συγκοινωνιών και από τις αστυνομικές δυνάμεις αναζητούνται άλλοι τρεις.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το ύφος της διαταγής, η ορολογία που χρησιμοποιείται καθώς και η λεπτομέρεια ότι απαγορεύεται κάθε συνάθροιση ή απόπειρα συνάθροισης πολιτών."
http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση