Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Με σύνδρομο Down τα παιδιά της Anjelina και του Brad Pitt

Οργιάζουν οι φήμες


Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το τελευταίο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού Star το οποίο φέρει στο εξώφυλλό του την Anjelina Jolie με τα δίδυμα, Knox Leon και Vivienne Marcheline και υποστηρίζει ότι τα δύο μικρότερα παιδιά της ηθοποιού πάσχουν από σύνδρομο Down.


Το δημοσίευμα του Star, δεν είναι το πρώτο που αναφέρει ότι τα παιδιά της Χολιγουντιανής σταρ, πάσχουν από κάποια ασθένεια και πολλοί είναι εκείνοι που εδώ και πολύ καιρό, αναρωτιούνται γιατί το ζεύγος Brad Pitt και Anjelina Jolie «κρύβει» τα μωρά του.

Δυστυχώς, ο τρόπος που το περιοδικό παρουσίασε το θέμα, προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό και την αγανάκτηση εκατοντάδων πολιτών.

Το περιοδικό Star επικαλείται την μαρτυρία μιας πρώην νταντάς στο σπίτι των Branjelina, η οποία αναφέρει ότι τα μικρά δυσκολεύονται πολύ να συγκεντρωθούν και να πιάσουν διάφορα αντικείμενα με τα χέρια τους.

Πριν από περίπου ένα χρόνο το περιοδικό National Enquirer, ανέφερε επίσης σε δημοσίευμά του ότι ο Knox Leon και η Vivienne Marcheline έπασχαν από το σύνδρομο Down. Το περιοδικό υποστήριξε το δημοσίευμά του, βάζοντας κάποιους γιατρούς να αναλύσουν φωτογραφίες των μωρών.

Το πόρισμα των επιστημόνων -σύμφωνα με το National Enquirer- ήταν ότι τα μικρά έχουν την όψη που έχουν τα άρρωστα παιδιά και κυρίως αυτά που πάσχουν από σύνδρομο Down.

Οι φωτογραφίες των μικρών που φέρει στο εξώφυλλό του το περιοδικό Star όμως, ξεπέρασε ακόμα την «επιστημονική» ανάλυση του Enquirer.


 


 
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση