Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Η σέξι Irina «ξέχασε» να βάλει κουρτίνες!

Ποιός να το φανταζόταν ποτέ ότι η Irina Shayk θα είχε τέτοια προβλήματα. Και όμως, η σέξι κοπέλα του Christiano Ronaldo και όνειρο κάθε άνδρα, εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Chelsea Lately» και την δημοσιογράφο Chelsea Handler ότι οι γείτονές της, της κάνουν παράπονα επειδή βλέπουν τα πάντα όσα κάνει μέσα στο σπίτι της, αφού δεν διαθέτει κουρτίνες!


Η ρωσίδα καλλονή παραδέχτηκε πως δεν είχε ιδέα για το τι έβλεπαν οι γείτονες που τους αναστάτωσε τόσο, ενώ όπως δήλωσε έγινε κατακόκκινη από την ντροπή. Είπε χαρακτηριστικά: «Δυο εβδομάδες πριν μου τηλεφώνησε ο θυρωρός και μου είπε ‘Irina, συγνώμη που στο λέω αυτό, αλλά οι γείτονες παραπονιούνται ότι δεν έχεις κουρτίνες στο διαμέρισμά σου’. Δεν ξέρω τι έβλεπαν, αλλά παραπονέθηκαν».

Έκπληκτη έμεινε η δημοσιογράφος, λέγοντας πως δεν θα την πείραζε ιδιαίτερα να βλέπει μια 25χρονη καλλονή, ενώ πρόσθεσε αστειευόμενη: «Δε νομίζω ότι πρέπει να βάλεις κουρτίνες, είναι ωραίο να τους δίνεις αυτή την ευχαρίστηση». Βέβαια, η Irina υποσχέθηκε να λύσει το πρόβλημα βάζοντας ένα από τα σεντόνια του κρεβατιού της για να καλύψει το παράθυρο και το... σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στη γειτονιά!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση