Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Φιλέτο σολομού με πατάτες και μπρόκολο

Γράφει ο:
Mr chef


διαβάστε την συνταγή και τον τρόπο μαγειρέματος...



Υλικά (για 4 άτοµα)
3 πατάτες µέτριες κοµµένες σε πολύ λεπτές φέτες
4 φιλέτα σολοµού
10 κορυφές µπρόκολου
6 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκοµµένο
αλάτι, πιπέρι
χυµό και ξύσµα ενός λεµονιού

Ετοιµασία
1. Κόβετε τέσσερα µεγάλα κοµµάτια λαδόκολλα και στο κέντρο της καθεµιάς στρώνετε δύο σειρές µε πατάτες και από πάνω ακουµπάτε ένα φιλέτο σολοµού. Τριγύρω σκορπάτε µερικές κορυφές από µπρόκολο.
2. Περιχύνετε κάθε «πακετάκι» µε δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αρτύζετε µε λίγο σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, το χυµό και το ξύσµα του λεµονιού.
3. Κλείνετε τα «πακετάκια» καλά, τα αραδιάζετε σε ένα ταψί στο οποίο έχετε ρίξει ελάχιστο νερό και ψήνετε στους 180 βαθµούς για 30-35 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση