Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ένα μικρό κι ένα μεγάλο ντέρμπι!

To ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας βγαίνει το βράδυ της Τετάρτης, μετά τους δύο επαναληπτικούς ημιτελικούς που αναμένονται συναρπαστικοί, μιας και τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων έχουν αφήσει ορθάνοιχτους τους λογαριασμούς...


Το μεγάλο παιχνίδι, βέβαια, είναι αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που θα ξεινήσει στις 21.00 στην κατάμεστη Τούμπα (21.00 Conn-X). Το 0-0 του πρώτου αγώνα δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο η Ένωση ευνοείται ακόμα και με ισοπαλία με οποιοδήποτε σκορ.

Ο Μάκης Χάβος αναμένεται να παρατάξει ην καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στον Έλληνα τεχνικό φαίνεται να πηγαίνουν όλα δεξιά, αφού στον πιο κρίσιμο, ίσως, αγώνα για τη φετινή σεζόν δεν έχει δυσάρεστους «πονοκεφάλους». Ο Έλληνας προπονητής σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ένα 4-2-3-1, στο οποίοι οι ποδοσφαιριστές του θα προσέχουν πολύ στην άμυνα, αφού περιμένει την «Ένωση» να παραταχθεί αμυντικά και να προσπαθήσει να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Το πιθανότερο βασικό σχήμα θα αποτελείται από τους Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, Σνάουτσνερ και Λίνο στα άκρα της άμυνας, Κοντρέρας και Τσιρίλο σέντερ μπακ, ενώ Γκαρσία και Βιτόλο θα είναι κόφτες. Κορυφή θα παίξει ο Μουσλίμοβιτς, με τους Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια και Ίβιτς τριπλέτα πίσω του.

Από πλευράς ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ πιθανότατα θα επιμείνει στο 4-4-2 με ρόμβο και στα πρόσωπα που προ δεκαημέρου θριάμβευσαν του (έστω κι ελλιπούς τότε) ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 4-0 για το πρωτάθλημα. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Νίκου Γεωργέα, ο οποίος έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα και αν δεν κριθεί έτοιμος τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Σανέλ Γιάχιτς και Κώστα Μανωλά. Άγνωστο, επίσης, είναι αν παρτενέρ του επιθετικού Σκόκο θα είναι ο Μπλάνκο ή ο Λυμπερόπουλος.

Οι υπόλοιπες θέσεις-εκτός κι αν ο απρόβλεπτος Ανδαλουσιανός κάνει κάποια έκπληξη-μοιάζουν εξασφαλισμένες: Σάχα, Δέλλας, Ματέος, Καράμπελας, Ντιόπ, Μάκος, Μίτσελ, Γκερέιρο και Σκόκο. Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη. Σε αυτή είναι πολύ πιθανό να μη βρίσκονται οι Παναγιώτης Λαγός και Σάββας Γκέντσογλου, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ολυμπιακός Β. - Ατρόμητος

Στον άλλο ημιτελικό (18.00, Conn-Χ), o Oλυμπιακός Βόλου θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 2-1 με το οποίο έχασε στο Περιστέρι υποδεχόμενος στο Πανθεσσαλικό τον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση