Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Καλοντυμένες Vs Κακοντυμένες

Πέρασε και αυτή η εβδομάδα, πέρασε ο Χιονιάς , ένα Τσουνάμι, οι Απόκριες, πάρα πολλά και ασύνδετα πράγματα μεταξύ τους δηλαδή. Μεγάλα ερωτηματικά όπως «τι να φορέσω σε μια πρεμιέρα θεάτρου;» προσπάθησαν να βρουν απαντήσεις. Διαβάστε και δείτε ποιες είναι οι κακοντυμένες και ποιες οι καλοντυμένες γι' αυτή την εβδομάδα...Καλοντυμένες

Δούκισσα Νομικού
Η πανέμορφη Δούκισσα πήγε σε ένα πάρτυ, ήταν και καθημερινή, έβαλε ένα δερμάτινο bomber, ένα φουλάρι ροζ εμπριμέ και φώτισε. Το τζην μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλά πιθανότατα με τα παπούτσια της έπαθε το ίδιο ατύχημα- δες Βανδή.
Δεν έβρισκε τα σωστά και έβαλε αυτά που βρήκε μπροστά της. Δεν πειράζει. Έχει συμβεί και σε μας.


ΤάμταΗ γράφουσα αγαπά Τάμτα μέχρι παραληρήματος , όχι γιατί είναι πάντα σωστή, αλλά επειδή αγαπά τόσο την μόδα , που επιτρέπει να παίξει μαζί της.
Εξαιρετικά. Πόσο όμορφο το κραγιόν σε αντίθεση με τα κόκκινα μαλλιά της, και προσέξτε, αν είχε αφήσει τα μαλλιά της λυτά, θα ήταν ένα απλό, συντηρητικό σύνολο. Αμέ.
Αμαρυλλίς 

Αυτή η κοπέλα είναι στο μυαλό μου στην κατηγορία Κατερίνα Καινούριου. Πρόκειται για ρομπότ , ξανθές, με τέλειο χαμόγελο και τέλεια όλα τα υπόλοιπα, που ντύνεται βάση όλων των κανόνων για να είναι πάντα σωστή. Και είναι.
Αλλά πάντα πιστεύω πως θα ενωθεί με την Κατερίνα Καινούριου και θα μας αφανίσουν όλες μας, που δεν είμαστε ξανθές και δεν έχουμε 2 μέτρα πόδι.


Κακοντυμένες

Νάταλι Θάνου
Το ίδιο σύνδρομο με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου, πρέπει συνεχώς να φωνάζουμε « ΣΕΞΥ» « ΣΕΞΥ» μέχρι λιποθυμίας.
Την τελευταία στιγμή πήρε μια γενναία απόφαση και αποφάσισε να βάλει μια μπαλαρίνα. Χωρίς λόγο. Έτσι.Κατερίνα ΕυαγγελινούΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ να μην βάλω αυτή τη φωτογραφία που πιθανότατα έκανε να καούν τα ματάκια μου για λίγα δευτερόλεπτα.
Δεν γνωρίζω την εν λόγω κυρία, αλλά αν η ημικρανία φορούσε φόρεμα, μάλλον θα ήταν έτσι. Συγχαρητήρια.


Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Αυτά συμβαίνουν όταν η εμμονή σου να δείχνεις σέξυ παντός καιρού και ηλικίας. Καταλήγεις να φοράς το νυχτικό σου σε βραδιά πρεμιέρας θεάτρου.
Τζάμπα η γούνα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση