Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Διακοπές στο Σπλιτ με "τίμημα" ένα τατουάζ προσφέρει σε Βρετανούς, Κροάτης επαγγελματίας

Μόλις ένα τατουάζ είναι αρκετό για να προσφέρει σε όσους Βρετανούς επιθυμούν να αποκτήσουν ένα τέτοιο "στολίδι" στο σώμα τους, την ευκαιρία να κάνουν δωρεάν διακοπές στην κροατική πόλη Σπλιτ.

Η σχετική πρωτοβουλία ανήκει στον επαγγελματία σχεδιαστή τατουάζ και ιδιοκτήτη του κέντρου σχεδιασμού τατουάζ, Βέντραν Ριμπάνεβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων και της διαμονής των Βρετανών που θα τον επισκεφθούν για να κάνουν ένα τατουάζ...



Βέβαια, ο κ. Ριμπάνεβιτς, διευκρινίζει πως το τατουάζ θα πρέπει να κοστίζει περίπου 1.000 λίρες Αγγλίας, προκειμένου να καλύψει τα υπόλοιπα έξοδα των εισιτηρίων και της διαμονής των Βρετανών σε ξενοδοχεία πολυτελείας.

«Οι τιμές για ένα τατουάζ εδώ (στην Κροατία) αντιστοιχούν περίπου στο 1/3 της τιμής για ένα τατουάζ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εάν ένας πελάτης θέλει να κάνει τατουάζ εδώ, αξίας 1.000 λιρών Αγγλίας, μπορώ να του προσφέρω δωρεάν τα αεροπορικά εισιτήρια και τρεις ημέρες διαμονής», δήλωσε ο κ. Ριμπάνεβιτς στην κροατική εφημερίδα "Slobodna Dalmacija".

Αποσπάσματα των δηλώσεων του κ. Ριμπάνεβιτς αναδημοσίευσε η διαδικτυακή πύλη της εφημερίδας "Croatian Times" επισημαίνοντας ότι με την πρωτοβουλία τού κ. Ριμπάνεβιτς, δημιουργείται μια νέα τάση τουρισμού, με "πρωταγωνιστές" όσους συνδυάσουν τις διακοπές τους στην Κροατία με ένα...τατουάζ.

Ανάλογες προσφορές προσφορές έχουν γίνει από οδοντίατρους και πλαστικούς χειρούργους, που ήδη έχουν θετικά αποτελέσματακαι προσέλκυσαν επισκέπτες από χώρες του εξωτερικού, προστίθεται στο ίδιο δημοσίευμα της κροατικής εφημερίδας.



ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση