Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ψηλοτάκουνα φτιαγμένα για την Gaga

Θα φανταζόσουν ποτέ το παπούτσι σου να μοιάζει με σκάλα, μπανάνα ή να θυμίζει έντονα κύκνο; Αν ναι, τότε ο Kobi Levi είναι ο αγαπημένος σου άνθρωπος. Ο Ισραηλινός σχεδιαστής, αποφάσισε να δώσει σε όλες τις κυρίες που επιθυμούν ένα πιο ιδιαίτερο στιλ, ακόμα και από την Lady Gaga, την τέλεια λύση. Υποδήματα που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση!


Κάθε ζευγάρι που δημιουργεί είναι ιδιαίτερο και μοναδικό. Βασικό του στοιχείο είναι το δέρμα και φυσικά η αχαλίνωτη φαντασία. Ο 36χρονος σχεδιαστής από το Tel Aviv έχει την φοβερή ικανότητα να μετατρέπει καθημερινά αντικείμενα σε έργα τέχνης!

Κάποια από τα ψηλοτάκουνα που έχει δημιουργήσει μοιάζουν με ξεφλουδισμένες μπανάνες, κάποια άλλα με καλάθια του super market, ενώ ένα άλλο σχέδιο μοιάζει λες και έχεις πατήσει μια τεράστια ροζ τσίχλα.



Τα χειροποίητα δημιουργήματα του Levi δεν μένουν μόνο σε αντικείμενα. Κάποια από αυτά θυμίζουν ζώα, όπως πανέμορφους κύκνους, ενώ κάποια άλλα, ακόμα  πιο εξτρίμ, είναι εμπνευσμένα από διάσημες εμφανίσεις της «βασίλισσας της ποπ» Madonna. Μάλιστα, το πρώτο ζευγάρι που κατασκεύασε ποτέ, ήταν βασισμένο στο καμπυλωτό σώμα της Merilyn Monroe.



Για όποιαν κυρία θέλει να ξεχωρίσει εμπλουτίζοντας την ντουλάπα της με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο ζευγάρι ψηλοτάκουνα δεν έχει παρά να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του Levi www.kobilevidesign.blogspot.com και να διαλέξει αυτό που προτιμά. Εμείς όμως να σας προειδοποιήσουμε για τις τιμές, καθώς είναι λίγο πιο τσιμπημένες από το κανονικό. Καλές αγορές...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση