Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Το Sexbook του Σικάγο

Σύντομα το Πανεπιστήμιο του Σικάγο θα είναι περισσότερο γνωστό για τις σεξουαλικές επιδόσεις των φοιτητών του παρά για τις μαθητικές. Και αυτό γιατί τρεις φοιτητές του  δημιούργησαν μια ιστοσελίδα με σκοπό να ενθαρρύνουν τους συμφοιτητές τους για περιστασιακό σεξ


Πρόκειται για τους Saul Bellow, Mike Nichols και Carl Sagan οι οποίοι έχουν ήδη "στρατολογήσει" πάνω από 200 άτομα.
Όπως είναι φυσικό το σάιτ έχει προκαλέσει πανικό με τα πηγαδάκια να δίνουν και να παίρνουν μέσα στην πανεπιστημιακή κοινότητα ενώ σύμφωνα με τους θαυμαστές της ιστοσελίδας UChicagoHookups.com, η νέα αυτή πρωτοβουλία ήταν ότι ακριβώς έλειπε από το πανεπιστήμιο.
"Είναι ένα απαραίτητο βήμα το οποίο επιτρέπει ελεύθερα στους φοιτητές να χαλαρώσουν στον ελεύθερό τους χρόνο", είπε ο φοιτητής αρχαιολογίας Jon Clindaniel προσθέτοντας ότι ενώ το πανεπιστήμιο είναι συνήθως ο τόπος όπου η διασκέδαση πεθαίνει το σάιτ υπόσχεται το ανάποδο.
"Η αγνότητα είναι θεραπεύσιμη εάν διαγνωστεί έγκαιρα", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα προτρέποντας τους νέους να ενδώσουν σε λίγο περιστασιακό σεξ.
"Προσπαθούμε να αλλάξουμε το στερεότυπο ότι οι φοιτητές του πανεπιστημίου του Σικάγο στερούνται το σεξ" σημειώνει μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα.
Μέχρι τώρα το πανεπιστήμιο δεν έχει σχολιάσει σχετικά με τη δημιουργία του εν λόγω σάιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση