Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Street Fashion στο Λονδίνο! Μαθήματα styling από τους δρόμους της πιο stylish πρωτεύουσας!

Στις δύο όχθες του Τάμεση έχουν ξεκινήσει οι μεγαλύτερες τάσεις του πλανήτη! Κάθε επίσκεψη στο Λονδίνο σε αφήνει με το στόμα ανοικτό! Βλέπεις τις κοπέλες να περπατούν στα πεζοδρόμια και νομίζεις ότι έχουν ξεπηδήσει από editorial περιοδικών! Οι αγορές της πόλης είναι πλούσιες σε vintage θησαυρούς, κάθε οίκος έχει flagship store ενώ η γρήγορη, junk μόδα έχει βρει στο Λονδίνο τον παράδεισό της...
Δεν είναι λίγοι άλλωστε οι σχεδιαστές που αντλούν έμπνευση για τα σχέδια τους από τις κοπέλες με άποψη που βλέπουν στο δρόμο, στο undergound, στα clubs! Οι κοπέλες του Λονδίνου μας διδάσκουν τις νέες τάσεις του styling: Πάρε μαθήματα!



Βλέπεις ένα κόκκινο παντελόνι και ένα navy μπλέιζερ που με τα σωστά αξεσουάρ έχει μετατραπεί σε catwalk look! Τα εντυπωσιακά δαχτυλίδια και το καπέλο statement δείχνουν την προσωπική σφραγίδα και αποτυπώνουν τον έντονο χαρακτήρα! Πρόσεξε τον τρόπο που δένει το φουλάρι στο λαιμό αλλά και το πως έχει συνδυαστεί το ασημένιο clutch με τα χρυσά κοσμήματα!



Για ακόμη μια φορά, ένα τζιν με ένα μίνιμαλ παλτό μετατρέπονται σε ηχηρή δήλωση μέσα από τα έντονα αξεσουάρ! Οι λεοπάρ πλατφόρμες προσθέτουν θυληκότητα ενώ η μεταλλιζέ τσάντα προσθέτει την απαραίτητη δόση glam! Ο γούνινος γιακάς είναι σχεδόν υποχρεωτικός λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών!



Ταμπά και μαύρο μαζί γίνεται; Φυσικά! Στο συγκεκριμένο look ο συνδυασμός έχει πετύχει λόγω της κοινής επιλογής σε ματ δέρμα! Πρόσεξε τις κάλτσες που έχει επιλέξει για να φορέσει με τα μποτάκια τύπου Τομ Σόγιερ. Είναι στο ίδιο χρώμα με την εσωτερική επένδυση του παπουτσιού δίνοντας την αίθηση της μπότας και στην απόχρωση με το φουλάρι! Το καπέλο ιππασίας εξελίσσει το χειμερινό σου στιλ!



Τουρμπάνι, cat-eye γυαλιά, πρωτότυποι κρίκοι και καταπληκτικά μποτάκια! Η φιλοσοφία του "More is More" στα αξεσουάρ μπορεί να μετατρέψει ένα απλό φόρεμα σε σελίδα από editorial! Τα T-shirt με έντονες στάμπες σπάνε τη μονοτονία του μαύρου δίνοντας μια πιο rock γεύση!



Τα παπούτσια με vintage χαρακτήρα δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα! Φόρεσε το ανοιχτόχρωμο ψηλόμεσο σορτσάκι του
καλοκαιριού και το χειμώνα συνδυασμένο με καπαρντίνα και ένα τοπ σε μεγάλο μέγεθος!
Όπως βλέπεις, στο Λονδίνο, το στιλ, η φαντασία, η άποψη και η προσωπική έκφραση έχουν εξέχουσα θέση στην καθημερινότητα. 



Αντικατέστησε το παλτό σου με ένα ζεστό φουλάρι που θα το περάσεις σαν κάπα! Οι δερμάτινες τσάντες ταχυδρόμου δεν υπάρχουν μόνο στις vintage αγορές του Λονδίνου! Θα τις βρεις με λίγο ψάξιμο στα τουριστικά στο Μοναστηράκι! Και θα δημιουργήσεις στιλ. Χωρίς ιδιαιτέρως υψηλό μπάτζετ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση