Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Asian Colors United


Ένας νέος θεσμός δημιουργείτε από αυτήν την άνοιξη στην Αθήνα: Είναι το “Asian Colors United”, μία κίνηση συνεργασίας ομάδων και ιδιωτών που δραστηριοποιούνται γύρω από την μουσική, την μόδα, την διασκέδαση αλλά και την ψυχαγωγία, που προέρχεται από την νοτιοανατολική Ασία, με έμφαση βέβαια την Ιαπωνία και την Ν. Κορέα!
Το Asian Colors United, είναι μια εκδήλωση στην οποία μετέχουν οι LeCiel, oi LolliKpop, ο SpirosK και ο VJ Labrokratis. Αποτελεί ένα μεγάλο, τριώροφο event, το οποίο γίνεται στις 13 Μαΐου του 2011, από τις 20.00 το απόγευμα, στο Mad Club (Δεκελέων 12, Γκάζι) και αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη (έως σήμερα), απόλυτα ανεξάρτητη εκδήλωση του χώρου μας, χωρίς χορηγούς ή κάποια άλλη εξωτερική οικονομική υποστήριξη.
Συγκεκριμένα:

Asian Colors United
-The Blue Edition -
Το Asian Colors United, είναι μια φιλόδοξη εκδήλωση, που έχει ως σκοπό της, την συνολική παρουσίαση όλων των τάσεων της νοτιοανατολικής Ασίας, με έμφαση την μόδα και την μουσική της σύγχρονης Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας: J-Rock, J-Metal, Visual Kei, Super Eurobeat, J-Dance, J-Trance, J-pop, K-Pop, μουσική από Video Games και Anisons (Anime OP/ED/OST), όλα ταυτόγχρονα και παράλληλα, στους τρεις ορόφους του Mad Athens Club, για να επιλέξετε αυτό που θέλετε εσείς να απολαύσετε, χωρίς περιορισμούς και διακοπές! Αναλυτικότερα:
- Στο upstairs floor του Mad, σας περιμένουν οι LeCiel, με τις J-Rock και J-Metal επιλογές τους, που πάντα εμπεριέχουν τις νεότερες κυκλοφορίες από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Παράλληλα βέβαια, παρόν δίνουν και όλες οι κλασικές μουσικές αναφορές της Visual Kei σκηνής, που πιστά εδώ και έξι χρόνια οι Le Ciel υπηρετούν, καθώς και μουσική από Video Games, που πρωτοποριακά παρουσιάζουν στο Αθηναϊκό μουσικό κοινό, από τα συστηματικά event τους.
- Στο ground stage του Mad, σας περιμένουν οι πρωτοεμφανιζόμενοι Lollikpop, μια νέα ομάδα αφιερωμένη στην K-pop, J-pop, C-pop και οχι μόνο! Θα παίξουν μουσική από τις 20.00 που ξεκινά το A.C.U. έως και τις 23.00, που θα αναλάβει ο VJ Labrokratis, παρουσιάζοντας το ανανεωμένο οπτικοακουστικό Anime OST υλικό του, πάντα σε συνδυασμό με χορευτική μουσική από Ιαπωνία και Κορέα, όπως πρώτος παρουσίασε στα Ultimate Anime Gathering Αθήνας και Θεσσαλονίκης, κάνοντας αίσθηση και κερδίζοντας ένα μεγάλο τμήμα του κοινού!
- Στο Down Stage του Mad, ο SpirosK (συνδιοργανωτής του Ultimate Anime Gathering), θα ετοιμάσει για όλους εσάς που επιθυμείτε να κάνετέ Cosplay, ένα φωτογραφικό studio με επαγγελματικό εξοπλισμό, ώστε να φωτογραφηθείτε με τα cosplay σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
-----------
Λίγα λόγια για το Asian Colors United
To Asian Colors United, γεννήθηκε ως ιδέα στο μυαλό του Λαμπροκράτη Β. Αθηναίου. Είναι ο εμπνευστής και ο συντονιστής αυτής της προσπάθειας, καθώς και ένας από τους ενεργούς συνδιοργανωτές της για την υλοποίησή της.
Συνειδητοποιώντας το μέγεθος της πληθωρικότητα και της δυναμικής του χώρου της Anime και -J- σκηνής στην Ελλάδα, ήρθε σε άμεση επαφή (προσωπικά ή μέσω τρίτων) με όλες τις ομάδες και όλους τους ιδιώτες που γνώριζε να δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, προτείνοντας τους συνεργασία. Ο απώτερος σκοπός του, ήταν η πιθανότητα μιας μεγάλη ενιαίας εκδήλωσης, που θα μπορούσε να εμπεριέχει όλες τις εκδοχές του Anime και “J” χώρου, και σε μουσική και σε δραστηριότητες, ώστε να μπορέσουν να ικανοποιηθούν όλοι, άσχετα από μουσικά τους γούστα και τον τρόπο διασκέδασης τους!
Η πρωτοβουλία του χαιρετίστηκε άμεσα από τους LeCiel και τους Cosplay Corps (που είχαν ήδη ξεκινήσει συνεργασίες μεταξύ τους), για να ακολουθήσει η καταφατική απάντηση από τον συνεργάτη του στο Ultimate Anime Gathering, τον φωτογράφο SpirosK αλλά και τον φωτογράφο των Cosplay Corps, τον Κώστα Πάντουλα. Στην συνέχεια, γνωρίζοντας και πιστεύοντας στην δυναμική της K-Pop και της J-Pop, αναζήτησε και τελικά βρήκε εκπροσώπους και αυτής της ανερχόμενης μουσικής σκηνής στην Αθήνα, τους Korea!Jjang, που επιθυμούσαν να κάνουν το ντεμπούτο του σχήματός τους στο Asian Colors United.
Από τις επαφές και τις συζητήσεις που ακολούθησαν, άμεσα επιβεβαιώθηκε το πολύ καλό πνεύμα συνεργασίας όλων των ομάδων και των ιδιωτών που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του. Ωστόσο για λόγους ανωτέρας βίας άλλαξε η ημερομηνία της εκδήλωσης, από τις 7 Μαΐου που ήταν αρχικά σχεδιασμένη για τις 13 Μαΐου.
Η νέα ημερομηνία δεν εξυπηρετεί τους Cosplay Corps αλλά και τους Korea!Jjang, οι οποίοι αποχώρησαν από την συγκεκριμένη εκδήλωση υποσχόμενοι μια πιθανή μελλοντική συνεργασία, σε επόμενο Asian Colors United. Την K-pop μουσική, μαζί με J-pop και C-pop, θα την αντιπροσωπεύσει στο Asian Colors United η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα Lollikpop!
Το Asian Colors United, είναι μία εκδήλωση, που φιλοδοξεί να καθιερωθεί έχοντας έναν και μόνο σκοπό: Να δείξει ξεκάθαρα, ότι όλοι οι φίλοι των Anime, του Cosplay, της Ιαπωνικής και Κορεατικής μουσικής, της νοτιανατολικής ασιατικής μόδας και ψυχαγωγίας, είναι ενωμένοι και αγαπημένοι όσο ποτέ!
Με μια ματιά:
Όνομα : Asian Colors United – The Blue Edition
Περιεχόμενο: Anime, Cosplay & anything Japan / S.Korea & Southeast Asia related
Ημερομηνία: 13 Μαΐου 2011, από τις 20.00 το απόγευμα
Τοποθεσία: Mad Athens Club - Δεκελέων 12, Γκάζι.
Είσοδος: 6 Ευρώ (με μία μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί ή ένα ποτήρι με χυμό ή ένα ποτήρι με αναψυκτικό).
Official Event Poster by: Room302

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση