Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Το "κακό κορίτσι" μέσα στην Κέιτ


Όπως είναι φυσικό, με τον πριγκιπικό γάμο να πλησιάζει βγαίνουν στο προσκήνιο ολοένα και περισσότερα σχετικά ζητήματα και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένει κανείς.
Έτσι, μία αμερικανίδα ψυχίατρος διασήμων με έδρα Μπέβερλι Χιλς, έγραψε ένα βιβλίο όπου αναλύει τα "εσώψυχα" της Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) αποκαλύπτοντας τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της –όπως υποστηρίζει η ίδια με την ανάλυσή της...

Σύμφωνα με τη Δρ. Κάρολ Λίμπερμαν (Dr. Carole Lieberman), λοιπόν, μέσα στην Κέιτ βρίσκεται ένα "κακό κορίτσι", το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια κάθε φορά που εκείνη χρειάζεται τη βοήθειά του.
Για του λόγου της το αληθές η ψυχίατρος φέρνει ως παράδειγμα τη στιγμή που η μέλλουσα πριγκίπισσα περπάτησε στην πασαρέλα του πανεπιστημίου της, στο πλαίσιο εκδήλωσης όπου ήξερε με σιγουριά ότι θα παραβρισκόταν και ο Γουίλιαμ (William), φορώντας μόνο ένα προκλητικότατο διαφανές φόρεμα. Τα υπόλοιπα, σύμφωνα με τη Λίμπερμαν, είναι απλή… ιστορία!
Το βιβλίο της ψυχιάτρου λέγεται "Bad Girls: Why Men Love Them & How Good Girls Can Learn Their Secrets" ("Κακά Κορίτσια: Γιατί Οι Άντρες Τα Αγαπούν & Πως Τα Καλά Κορίτσια Μαθαίνουν Τα Μυστικά Τους") και μέσα στις σελίδες του μπορεί κανείς να διαβάσει την άποψή της για τη γυναίκα που είναι πολύ πιθανό κάποια μέρα να γίνει βασίλισσα της Αγγλίας.
Έτσι, σύμφωνα με τη Λίμπερμαν, η Κέιτ έκανε με απίστευτα επιτυχημένο τρόπο τα "μαγικά" της και κατάφερε να "παγιδεύσει" τον πρίγκιπά της προτού εκείνος καλά καλά καταλάβει τι τον έχει βρει!
Μέσω του περιβόητου πια φορέματος, το οποίο παρεμπιπτόντως μοσχοπουλήθηκε σε πρόσφατη δημοπρασία- οι δυο τους πέρασαν εν μία νυκτί από το στάδιο της πλατωνικής φιλίας σε αυτό του έρωτα.
Η αμερικανίδα ψυχίατρος υποστηρίζει ότι η νεαρή Μίντλετον λειτούργησε απλά και όμορφα ως γυναίκα "χρησιμοποιώντας" τα βασικά κόλπα που υπάρχουν και μεταφέρονται στο DNA του φύλου από γενιά σε γενιά (!)
Εκτός από την προκλητική εμφάνισή της εκείνη τη βραδιά, η Κέιτ φαίνεται ότι σκόπιμα συνέχισε να βγαίνει και με άλλες παρέες, αλλά και να φωτογραφίζεται με άλλους άντρες, γεγονός που ήταν σίγουρη ότι θα έκανε το γαλαζοαίματο "θήραμά" της –ο οποίος μέχρι τότε δεν είχε μάλλον στο νου τη μονογαμία- να τρελαθεί. Όπερ και εγένετο φυσικά, αφού όσο περισσότερο την έβλεπε με άλλους ο Γουίλιαμ, τόσο περισσότερο ήθελε να ξαναβρεθεί μαζί της.
"Μερικά πράγματα δεν παλιώνουν ποτέ", διατείνεται η δρ. Λίμπερμαν αναφερόμενη στις "τακτικές" που μπορεί μια έξυπνη γυναίκα να χρησιμοποιήσει προκειμένου να αποκτήσει αυτό –ή αυτόν- που θέλει.
Το ζήτημα φυσικά είναι πως, όποια και αν είναι η αλήθεια, στις 29 Απριλίου η Κέιτ Μίντλετον θα παντρευτεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. 28 και σήμερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση