Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Το θεσμικό μέτωπο της Ηλείας οφείλει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση


Μιχάλης Κατρίνης
Την πλήρη  συμπαράστασή του με το μέτωπο των  κινητοποιήσεων των αιρετών και θεσμικών εκπροσώπων της Ηλείας εξέφρασε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης σε επιστολή που απέστειλε προς τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Χαράλαμπο Καφύρα, αφού λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παρίσταται στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας χθες...

Στην επιστολή του ο κ. Κατρίνης τονίζει την  ανεπιφύλακτη στήριξή του στο  διεκδικητικό πλαίσιο αλλά και στις κινητοποιήσεις που θα αποφασιστούν στη συνέχεια, καθώς τα μεγάλα έργα υποδομής που αφορούν την Ηλεία, μεταξύ των οποίων και η Ολυμπία Οδός αποτελούν μονόδρομο όχι μόνο για την ανάπτυξη της Ηλείας αλλά και για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
“Κύριε Αντιπεριφερειάρχα,
Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και  το ενδεχόμενο αναστολής εργασιών της  Ολυμπίας Οδού στο κομμάτι Πάτρα-Πύργος και Πύργος-Τσακώνα, τμήματα του  οδικού άξονα που αφορούν άμεσα  το Νομό Ηλείας, εκφράζω την αμέριστη στήριξη και συμπαράταξη μου με το αγωνιστικό θεσμικό μέτωπο που συγκροτήσατε με τους αιρετούς του Νομού.
Ανειλημμένες  υποχρεώσεις που με κρατούν στην Αθήνα δε μου επιτρέπουν να βρίσκομαι  σήμερα μαζί σας, όπως σε όλες τις προηγούμενες συγκεντρώσεις. Στηρίζω όμως, ανεπιφύλακτα, το πλαίσιο αποφάσεων, διεκδικήσεων και κινητοποιήσεων που θα αποφασίσετε.
Τα μεγάλα έργα υποδομής, όπως η Ολυμπία Οδός, το Αεροδρόμιο της Ανδραβίδας, ο εκσυγχρονισμός των λιμένων ( ιδιαίτερα του Κατακόλου ), αποτελούν μονόδρομο για την ανάπτυξη της Ηλείας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Αποτελεί  υποχρέωση της πολιτείας η  συνεπής εφαρμογή των δεσμεύσεων και η υλοποίηση των μεγάλων έργων, ιδιαίτερα όταν αυτά έχουν κυρωθεί με νόμο στη Βουλή.
Το κατασκευαστικό μέτωπο της Ολυμπίας Οδού πρέπει να μείνει ανοιχτό και σε πλήρη λειτουργία, με περαιτέρω ανάπτυξη των εργοταξίων, χωρίς να χρησιμοποιούνται ως ασπίδα οι εργαζόμενοι.
Το θεσμικό  μέτωπο της Ηλείας οφείλει να βρίσκεται  σε επαγρύπνηση, χωρίς άσκοπες φωνές  εντυπωσιασμού αλλά με ουσιαστικό πλαίσιο  διεκδίκησης. Σε αυτό το μέτωπο ενώνω  και τη δική μου φωνή μαζί με αυτή των υπολοίπων αιρετών και θεσμικών εκπροσώπων του Νομού μας.
Η ολοκλήρωση του έργου μας ενώνει και μας  δεσμεύει.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση