Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Βόμβα Παμπούκη: «Εκλογές αν δεν υπάρξει συναίνεση»


Μεγάλες αντιδράσεις προκαλούν τα λεγόμενα του υπουργού Επικρατείας Χάρη Παμπούκη, σε συνέντευξη που παραχωρεί (εκτάκτως λόγω απεργίας κυκλοφορούν σήμερα τα κυριακάτικα φύλλα) στην εφημερίδα Real News...

Στο ερώτημα αν είναι εναντίον των πρόωρων εκλογών και ποιος ειναι ο μόνος λόγος για να προχωρήσει ο πρωθυπουργός σε πρόωρες εκλογές, ο υπουργός επικρατείας απαντά ως εξής: «εάν δεν υπάρξει εθνική συναίνεση για να παρθούν γενναίες αποφάσεις, τότε βέβαια όπως το επιτάσσει το εθνικό συμφέρον είναι η τελευταία και μόνη επιλογή. Η' θα πορευθούμε όλοι μαζί συγκροτημένα, ή θα πρέπει να αποφασίσει ο λαός κυρίαρχα ποιον εμπιστεύεται για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο».
Το απόσπασμα αυτό της συνέντευξης του υπουργού Επικρατείας προκαλεί τις αντιδράσεις πολλών κορυφαίων υπουργών, οι οποίοι μιλούν για γκάφα Παμπούκη επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση αυτή έχει εκλεγεί για να κυβερνήσει ακόμα κι αν δεν έχει τη συναίνεση της αντιπολίτευσης (όπως δεν την έχει) και όχι για να διαπραγματεύεται τη στήριξη της αντιπολίτευσης.
Κορυφαίος υπουργός δήλωνε πριν από λίγο ότι ο ελληνικός λαός έχει δώσει σε αυτήν την κυβέρνηση την εντολή για να σώσει τη χώρα με ή χωρίς τη θέληση της αντιπολίτευσης.
iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση