Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Πρεμιέρα για το πρώτο ανεξάρτητο ελληνικό ντοκιμαντέρ απόψε αποκλειστικά στο internet


Η ανάγκη για κατανόηση σε κάνει να σκέφτεσαι. Η σκέψη, γεννάει ιδέες. Οι ιδέες χρειάζονται ανθρώπους να τις πιστέψουν. Η πίστη δημιουργεί την ομάδα. Η ομάδα εφαρμόζει την ιδέα. Το κοινό την αποδέχεται. Η ιδέα διαδίδεται. Το μήνυμα μεταδίδεται....



Αυτό φαντάζομαι θα μπορούσε εν’ μέρη να περιγράψει, το κύκλο της πορείας ενός ανεξάρτητου ντοκιμαντέρ, με παραγωγό τον θεατή. Πρόκειται για το Debtocracy. Ελληνικής παραγωγής ντοκιμαντέρ αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους και προτείνει λύσεις που πιθανότατα αποκρύπτονται.
Η ομάδα αποτελείται από τον Άρη  Χατζηστεφάνου δημιουργός της εκπομπής Infowar (που δυστυχώς κόπηκε) στο Ρ/Σ Σκάι και αρχισυντάκτης του Thepressproject.gr και την  Κατερίνα Κιτίδη είναι αρχισυντάκτρια του tvxs.gr και του τηλεοπτικού Infowar.
Κάνει πρεμιέρα απόψε στις 8 το βράδυ αποκλειστικά στο internet στο  www.xreokratia.gr και www.debtocracy.gr.
Στα παραπάνω site θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ. Το οποίο υπόσχεται τουλάχιστον να μας  κάνει να σκεφτούμε.
Λέτε ο κύριος Χατζηστεφάνου να γίνει ο Eλληνας Michael Moore;
Το εντυπωσιακό είναι ότι το ελληνικό κοινό αποδέχτηκε τον ρόλο του ως παραγωγός,  συγκεντρώνοντας όλα τα έξοδα για την παραγωγή της ταινίας.
Οπωσδήποτε στα credits του ντοκιμαντέρ να αναφέρουμε και τον  Γιάννη Αγγελάκα που έγραψε την μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση