Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Η κοινωνία ξεπέρασε και την …ΤζούλιαΣάλο στη μικρή κοινωνία του χωριού Άγκιστρο, έχει προκαλέσει ομαδικό όργιο φοιτητώνστο γνωστό χαμάμ της περιοχής. Τέσσερις (4) φοιτήτριες και τρεις  (3) φοιτητές που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκαν τα ιαματικά λουτρά προκειμένου να χαλαρώσουν και να περάσουν ένα διήμερο μακριά από την καθημερινότητα. Το ταξίδι αναψυχής, όμως, γρήγορα μετατράπηκε σε τρικούβερτο γλέντι, όταν η παρέα χαλάρωσε τόσο που γρήγορα τα αθώα παιχνιδάκια μετατράπηκαν σε ταινία σκληρού πορνό.Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι «φωνές» των φοιτητών ξεσήκωσαν την περιοχή, καθώς η «θερμοκρασία» είχε ανέβει επικίνδυνα. Οι φοιτητές, αφού απόλαυσαν το… χαμάμ, αποχώρησαν για το κατάλυμα που είχαν νοικιάσει για να περάσουν το διήμερο, χωρίς να γνωρίζουν ότι κατά τη διάρκεια του ομαδικού μπάνιου τους είχαν και θεατές. Η είδηση μέσα σε λίγα λεπτά είχε κάνει το γύρο του χωριού, το οποίο φαίνεται πως έχει συνηθίσει πια τα ερωτικά καμώματα των τουριστών στα ιαματικά λουτρά (kilkisstoday).

Τελικά είμαστε πουριτανοί; Γιατί κάνουν έτσι; Τα παιδιά έχουν δεσμό. Μέχρι έξι βέβαια είναι σοβαρή η σχέση, επτά με τον ΦΠΑ.
Τελικά η Τζούλια είναι ξεπερασμένη. Δύο εναντίον μιας. Που να κάνει καριέρα με τόσο συντηρητισμό.
Αυτά είναι ιαματικά λουτρά. Δήθεν τώρα της Αιδηψού και του Λουτρακίου. Ξηγηθείτε ένα Άγκιστρο να βρείτε την υγειά σας. Πάρτε και κόσμο μαζί σας. Αν οργανωθεί σωστά και η εξέδρα βλέπω να γίνεται must το Άγκιστρο, με ρεκλάμα τύπου: “Ποιος πήγε και δεν τσίμπησε;”
Μπορεί να γίνει και ριάλιτυ για το φιλοθεάμον κοινό. Οι νικητές θα υπογράφουν πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τον Σειρηνάκη…
Τις περιπτύξεις του δεσμού των 7 παρακολούθησε κόσμος. Αναμένονται οι κριτικές για την επίδοση όλων καθώς και επιπλέον στοιχεία. Τι φοιτητές ήταν;
Του Μαθηματικού και έκαναν έρευνες στον μυστηριώδη πρώτο αριθμό επτά;
Μήπως ήταν του Φυσικού και είχαν εργασία την επίπτωση του φαινομένου του “θερμοκηπίου΄”;
Της φιλοσοφικής και έψαχναν τον καταλυτικό ρόλο των πολλαπλών σεξουαλικών επιλογών στη μεταμοντέρνα κοινωνία;
Μήπως απλά τώρα με τηνοικονομική  κρίση, οι νέοι πειραματίζονται με το κοινόβιο;
Φανταστείτε 7 μισθοί να μπαίνουν σε ένα σπίτι. Ούτε ο καλύτερος πολυθεσίτης δεν τους φτάνει.
Όπως και να έχει το πράγμα, ένα είναι βέβαιο: ταμάμ το χαμάμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση