Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ελεονώρα Μελέτη: Σέξι, ασπρόμαυρη και λαλίστατη


Ελεονώρα Μελέτη: Σέξι, ασπρόμαυρη και λαλίστατη, τα είπε όλα στο τελευταίο Nitro!


Mετά από χρόνια ψυχανάλυσης  η Μελέτη δε µασάει πουθενά. Ξάπλωσε άνετα στο κρεβάτι µας –ντιβάνι δεν είχαµε– και µίλησε για όλα όπως ποτέ ξανά µέχρι τώρα. Είσαι έτοιµος να την ακούσεις;

63ce409ae33bc0b0a91c42012c0f322d
«Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δε με κάλεσαν στο γάμο τους, αλλά δεν έχουμε συναναστραφεί τόσο πολύ κοινωνικά, ώστε να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα ήταν υποκριτικό αν με καλούσαν μόνο και μόνο επειδή είμαστε στο ίδιο σινάφι. Δεν έχουμε σχέσεις με τον Γιώργο, υπό την έννοια ότι είχαμε, χάλασαν και ξανάφτιαξαν. Είναι όπως ήταν και πριν. Απλώς λύθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις. Με έχουν καλέσει στην εκπομπή τους, έχω πει ότι αποδέχομαι την πρόσκλησή τους με πολύ μεγάλη χαρά, αλλά, επειδή υπάρχει ένα πρόγραμμα εμφανίσεων, συνέπεσε αυτό με κάτι άλλο και είπαμε να το αφήσουμε για λίγο πιο μετά, να μην πέσουν όλα μαζί. Αυτό είπαμε και με τη Φαίη στο τηλέφωνο».
966c03704fa12cf3c07c48b2b8ee3d28
«Πριν συναντήσω την Ελένη Μενεγάκη δεν είχα γνώμη για εκείνη. Γνώμη έχεις μόνο για κάτι με το οποίο ασχολείσαι προσωπικά, κι αυτό το αντιλήφθηκα όταν όλοι είχαν γνώμη για μένα. Θα ήταν άδικο –με βάση τη μία μόνο φορά που συναντήθηκα με την Ελένη– να εκφράσω δημόσια τη γνώμη μου, αλλά η πρώτη μου αίσθηση, σε προσωπική επαφή, είναι μόνο θετική.  Έχω έρθει σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο μέσα από αυτήν τη δουλειά, η Ελένη είναι από τους λίγους ανθρώπους που θα μπορούσα να βγω μαζί της. Μέχρι και Σαββατοκύριακο θα μπορούσα να περάσω μαζί της. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να επικοινωνήσεις, να μιλήσεις, σε κάνει και νιώθεις άνετα».
f2fdcbce9b495d59c20b15e90166e6cd
«Ήμουν κρυφά καψούρα με κάποιον αλλά δεν του το εκμυστηρεύτηκα ποτέ, ίσως γιατί θέλω να με φλερτάρουν πρώτα οι άντρες. Δε δίνω σημασία σε κανέναν που δε με φλερτάρει πρώτος εκείνος. Όλες μου οι σχέσεις έχουν ξεκινήσει από το φλερτ των αντρών, ή και από το κυνήγι τους».
«Μου την έχει πέσει γυναίκα ερωτικά.  Ήμουν 18 χρονών, είχα βγάλει το σκύλο μου βόλτα και μου την έπεσε στεγνά σε ένα πάρκο στη Γλυφάδα. Ζήτησε το τηλέφωνό μου και μου είπε “Mου αρέσεις πάρα πολύ ως γυναίκα, θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα και να έρθουμε πιο κοντά”. Γύρισα και της είπα: “Βρε δεν πας στο διάολο;”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση