Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

«Δεν πληρώνω» στις 27 Μαρτίου

Πανελλαδική κινητοποίηση για την Κυριακή, 27 Μαρτίου, αποφάσισαν στα Τρίκαλα τα μέλη όλων των κινημάτων «Δεν πληρώνω», στο πλαίσιο της 4η Πανελλαδικής Συνέλευσης...
Επιπλέον, συζητήθηκαν οι ατομικές και συλλογικές δράσεις που θα λάβει το κίνημα στο μέλλον, όπως και η επέκτασή του σε άλλους τομείς της ελληνικής κοινωνίας όπου θεωρούν ότι ο Ελληνας πολίτης είναι αδικημένος, λόγου χάρη οι τράπεζες, οι εφορίες αλλά και οι ΔΕΚΟ.

Συγκεκριμένα για τις 27 Μαρτίου, τα διόδια θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 3 μ.μ. μέχρι τις 7μ.μ. . Επίσης, θα εκδοθεί ψήφισμα, στο οποίο θα τονίζεται ότι συνεχίζεται ο αγώνας για κατάργηση των διοδίων, όπως και ότι δεν θα καταβάλλεται σε καθημερινή βάση το αντίτιμο στα διόδια, ενώ θα πραγματοποιηθούν και εκδηλώσεις κυρίως στα κεντρικά διόδια. Εάν κάποιος από εσάς έχει προγραμματίσει ταξίδι κοντά στην ημερομηνία που προαναφέρθηκε, καλύτερα να χρησιμοποιήσει την περίσταση προς όφελός του!
Η επόμενη, 5η Πανελλαδική Συνέλευση του Κινήματος Κατά των Διοδίων, προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί στη Θήβα στις 15 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση