Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Χωρίς τον Πρωθυπουργό συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Απουσία του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου, αλλά παρουσία των Γ.Παπακωνσταντίνου και Μ.Χρυσοχοϊδη και υπό την προεδρία του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μ.Καρχιμάκη συνεδριάζει στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης το Πολιτικό Συμβούλιο του Κόμματος. 


Δεδομένης της απουσίας του κ. Παπανδρέου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες απουσιάζει για λόγους πρόληψης, έπειτα από την πρόσφατη ασθένειά του, κυρίαρχο θέμα της συνεδρίασης θα είναι η πορεία της οικονομίας και οι εξελίξεις στην ΕΕ.

Θα εξεταστεί επίσης η αντικατάσταση των τριών μελών του οργάνου που έχουν καταλάβει κυβερνητικές θέσεις και ειδικότερα, των Δ.Κουσελά, Γ.Κουτσούκου και Μ.Όθωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να μην προτείνει συγκεκριμένα πρόσωπα για την πλήρωση των τριών θέσεων, προς αποτροπήν μίας απόπειρας καταγραφής εσωκομματικών δυνάμεων στην ψηφοφορία, που αναμένεται να ακολουθήσει στην συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου της Παρασκευής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υποψηφιότητα για το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠαΣοΚ αναμένεται να θέσουν οι Γ.Παναγιωτακόπουλος, Χρ.Πολυζωγόπουλος,Δ.Καρύδης και Π.Καμάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση