Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Φυλακή στο χάκερ που “ντρόπιασε” τη Μόσχα

Σε 18 μήνες φυλακή καταδικάστηκε ο χάκερ που έβαλε να παίζει ταινία ακτάλληλη για ανήλικους σε δημόσιο videowall στον πιο πολυσύχναστο οδικό δακτύλιο της Μόσχας!Ο 40χρονος Ιγκόρ Μπλίνικοφ ανέβασε το βίντεο στις 14 Γενάρη του 2010 από το σπίτι του στο Ναβαροσίσκι, που βρίσκεται 1.255 χιλιόμετρα νότια της ρωσικής πρωτεύουσας. ..


Ο ίδιος παραδέχθηκε την πράξη του, λέγοντας πως ήταν ένα “κακό αστείο”, ενώ σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου είπε ότι περίμενε μια πιο ήπια καταδίκη.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης η προβολή της εν λόγω ταινίας με υπόθεση προκάλεσε εκείνο το βράδυ κυκλοφοριακό χάος στον πιο πολυσύχναστο οδικό δίκτυο της Ρωσίας, αφού το videowall ήταν σχετικά... μεγάλο: 6 μέτρα ύψος και 9 εκατοστά πλάτος, να δείχνει σκανδαλώδεις σκηνές βραδιάτικα δεν είναι και λίγο πράγμα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Μπλίνικοφ υποστήριξε ότι το έκανε γιατί “βαριόταν” μόνος στο σπίτι, ενώ στην ερώτηση για το πώς το έκανε απάντησε: “Θα μας πάρει πολύ ώρα για να σας εξηγήσω κάτι τέτοιο”.

Είπε δε ότι η επιλογή τόσο του συγκεκριμένου videowall όσο και της ταινίας ήταν τυχαία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση