Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Η ΔΕΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΟΤΡΙΩΣΗ ΣΤΟ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ!

Είναι ένα θέμα που αναμένεται εδώ και πολύ καιρό, το οποίο περάσε στο πρόσφατο Δ.Σ. της ΔΕΗ που έγινε πρίν λίγες μέρες...

Είναι πλέον γεγονός η ΔΕΗ προχωράει σε αναγκαστικές απαλοτριώσεις σε όσα εδάφη δεν είχε πάρει στο Ανθοχώρι αλλά το κυριότερο στην περιοχή του Τριποτάμου!
Μένει τώρα να δούμε ποιές είναι ακριβώς οι τοποθεσίες που αναφέρονται αφού είναι φανερό ότι μιλάμε για απαλοτρίωση του χωριού μια και η απόφαση μιλαέι καθαρά γιαέκταση 287.625 m2 οικιστικής περιοχής στον τριπόταμο!


Είναι βέβαια πολύ παράξενο το γεγονός ότι έχει παρθεί μια τέτοια απόφαση εδώ και 18 ημέρες η οποία αφορά ένα ολόκληρο χωριό και παρόλο που ήταν αναμενόμενο η ΔΕΗ δεν εβγάλε καμία ανακοίνωση, δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση των ιδιοκτητών και γενικότερα δημιουργείται η εντύπωση ότι κάποιοι από την ΔΕΗ εξακολουθούν να συμπεριφέρονται με μια αδικαιολόγητη μυστικοπάθεια!

Δείτε την απόφαση παρακάτω......

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ 8ης/1.3.2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέμα: 
Αναγκαστική απαλλοτρίωση έκτασης 287.625 m2 οικιστικής περιοχής και 371.305 m2 κτηματικής περιοχής του Δημοτικού Διαμερίσματος Τριποτάμου και 100.000 m2 περίκλειστης κτηματικής περιοχής του Δημοτικού Διαμερίσματος Ανθοχωρίου, του Δήμου Μεγαλόπολης του Νομού Αρκαδίας για τις ανάγκες εκμετάλλευσης του Ορυχείου Χωρεμίου (ΧΩΡ 6).

Περίληψη: 
Το Διοικητικό Συμβούλιο γνωμοδότησε όπως απαλλοτριωθεί αναγκαστικά υπέρ και με δαπάνες της ΔΕΗ Α.Ε. έκταση 287.625 m2 οικιστικής περιοχής και 371.305 m2 κτηματικής περιοχής του Δημοτικού Διαμερίσματος Τριποτάμου και 100.000 m2 περίκλειστης κτηματικής περιοχής του Δημοτικού Διαμερίσματος Ανθοχωρίου, του Δήμου Μεγαλόπολης του Νομού Αρκαδίας για τις ανάγκες εκμετάλλευσης του Ορυχείου Χωρεμίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση