Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Τhereds.gr: νέο site από τη Samsung και την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Τη νέα, αθλητική διαδικτυακή πλατφόρμα www.thereds.gr παρουσιάζει η Samsung Electronics Hellas, Επίσημος Χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Τεχνολογικός Υποστηρικτής του Σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».


Η νέα ιστοσελίδα παρέχει τη δυνατότητα στους φίλους του Ολυμπιακού να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, βίντεο και συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, να ανταλλάσουν απόψεις, να σχολιάζουν καθημερινά τα νέα της ομάδας, καθώς επίσης να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και να κερδίζουν πλούσια δώρα.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας thereds.gr μπορούν άμεσα και δωρεάν να γίνουν μέλη της διαδικτυακής κοινότητας, δημιουργώντας την ατομική τους σελίδα-προφίλ, την οποία μπορούν να διαχειρίζονται ο ίδιοι, μοιραζόμενοι με φίλους ειδήσεις, σχόλια, φωτογραφίες και βίντεο. Παράλληλα, τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να δείχνουν την προτίμησή τους σε αναρτημένα βίντεο από το διαχειριστή της σελίδας, να συνομιλούν με στιγμιαία μηνύματα κειμένου και να ανταλλάσουν e-mails με άλλα μέλη της κοινότητας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση