Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Γιώργος Κοντογιάννης Δελτίο Τύπου


Ασαφής  η Κυβέρνηση για  την εξόφληση των  εργοληπτών
  
      Ασαφής  είναι η Κυβέρνηση σχετικά  με το πότε θα εξοφληθούν οι εργολήπτες του Νομού Ηλείας. Αυτό προκύπτει  από την απάντηση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε Αναφορά που κατέθεσε ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης, με την οποία είχε διαβιβάσει την επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εμπειροτεχνών Εργολάβων Νομαρχιακού Μητρώου Νομού Ηλείας...

  Σύμφωνα με τον αρμόδιο Υπουργό Υφυπουργό κ. Μαγκριώτη: «Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια εντός της οικονομικής συγκυρίας, για την εξόφληση των εργοληπτών του Νομού Ηλείας, για έργα σε σχολικά κτίρια, κατά το προσεχές χρονικό διάστημα».
  
Στη Βουλή το αίτημα του  Συλλόγου Διπλωματούχων ΙΕΚ Πύργου της ειδικότητας Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων
  Αναφορά στη Βουλή κατέθεσε ο Βουλευτής Ηλείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Κοντογιάννης προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Παιδείας, με την οποία διαβίβασε το υπόμνημα του Συλλόγου Διπλωματούχων και Τελειόφοιτων ΙΕΚ Πύργου της ειδικότητας Φύλακες Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων.
   Ο πρώην Υφυπουργός Απασχόλησης ζήτησε από τους αρμόδιους Υπουργούς να εξετάσουν με προσοχή τα αιτήματα του Συλλόγου και να προχωρήσουν σε άμεσες ρυθμίσεις ώστε να αρθεί η αδικία σε βάρος των διπλωματούχων καθώς όσοι έχουν αποκτήσει επαγγελματική εμπειρία πριν την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών δεν μοριοδοτούνται επί πλέον στους διαγωνισμούς, χάνουν όμως το δικαίωμα συμμετοχής σε προκηρύξεις, εφόσον έχουν συμπληρώσει 24 μήνες στην ίδια υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση