Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Sexy Σάσα κι όποιος αντέξει!

«Μακάρι να έκανα βίζιτες, αν αυτό βοηθούσε με κάποιο τρόπο τη μαμά μου. Όμως ούτε έκανα, ούτε θα κάνω!», δηλώνει η χειμαρρώδης και πάντα αυθόρμητη Σάσα Μπάστα. Η sexy Σάσα βγάζει ακόμη και τα απολύτως απαραίτητα και φωτογραφίζεται για το περιοδικό «Nitro», ενώ απαντάει σε όλους εκείνους που τη θέλουν να κάνει διάφορες καταχρήσεις και να προβάλλει έντονα το σέξι προφίλ της...


Όπως λέει, θα έκανε βίζιτες μόνο, αν έτσι κατάφερνε να βοηθήσει τη μαμά της, που πρόσφατα αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά όπως υποστηρίζει, ούτε έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά ούτε και σκοπεύει να κάνει. «Η μητέρα μου έκανε πέντε εγχειρήσεις σε δημόσιο νοσοκομείο. Κανείς δεν μου ζήτησε φακελάκι, κανείς δεν μου ζήτησε να πληρώσω κάτι» …και συνεχίζει απαντώντας σε όσα ακούστηκαν για το γιατρό που της έδειξε μια ιδιαίτερη αδυναμία! «Ο γιατρός ήταν 25 ετών ειδικευόμενος. Ο άνθρωπος μου ζήτησε το τηλέφωνο μου για να έρθει να πιει ένα ποτό στο μαγαζί όπου τραγουδούσα. “Πέσιμο” δεν υπήρξε ποτέ. Ανταλλάξαμε μηνύματα, ξεκαθάρισα τη θέση μου, σεβόμενη την ιδιότητά του ως γιατρού που φρόντιζε τη μητέρα μου, και το ζήτημα τελείωσε εκεί.»

Ακούγοντας όλα αυτά τα πικρόχολα σχόλια για εκείνη, το πρώην «κορίτσι» του Θέμου εξομολογείται πως παλιότερα στο σημείο να θέλει να αυτοκτονήσει: «Έφτασα μέχρι το σημείο να σκέφτομαι την αυτοκτονία, μόνο από αυτά που ακούγονταν για εμένα, κι ας ήξερα η ίδια ότι δεν τα είχα κάνει.»

«Δεν έχω μετανιώσει για το σέξι προφίλ μου. Έτσι είναι ο τρόπος μου, έτσι θα μιλήσω, έτσι θα αγγίξω κάποιον, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάνω βίζιτες και πίνω ντραγκς, ότι ξενυχτάμε, ότι πηγαίνουμε κάθε μέρα με διαφορετικό άντρα… Αυτό το στιλ ζωής δεν μου πηγαίνει καθόλου!», προσθέτει η Σάσα και καταλήγει: «Δεν ήρθα στην Αθήνα για να γίνω Η Σάσα Μπάστα, να με ξέρει όλη η Ελλάδα. Αυτό που με ενδιαφέρει ήταν να γίνω η Σάσα Μπάστα που δουλεύει σε καλά μαγαζιά, να κερδίζω σωστά τα χρήματά μου, να είμαι καλά στα προσωπικά μου, να έχω τις φίλες μου!»
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση