Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Χρώματα που φανερώνουν τη σεξουαλικότητα σου


Περνάς απίστευτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να κάνεις τους τέλειους συνδυασμούς πριν περάσεις την πόρτα του σπιτιού σου και βγεις έξω; Πολύ καλά κάνεις και προβληματίζεσαι με τους χρωματικούς συνδυασμός αφού τα χρώματα που επιλέγεις λένε πολλά για τη σεξουαλικότητα σου. Διάβασε παρακάτω και ανέδειξε την πιο σέξι πλευρά του εαυτού σου...


Κόκκινο της φωτιάς: απολαμβάνεις τον έρωτα και το σεξ στο φουλ επί ώρες. Έχεις πολύ πάθος και το κόκκινο είναι ο τρόπος σου να το δείξεις στον κόσμο! Ακόμη και αν κάποιο κομμάτι από αυτά που φοράς δεν είναι κόκκινο επιλέγεις πάντα να τονίσεις την σεξουαλικότητα σου με μια λεπτομέρεια ή ένα αξεσουάρ στο χρώμα του πάθους!
Κίτρινο των λουλουδιών: το κίτρινο δείχνει για εσένα ότι αποφεύγεις όσο τίποτα τις διαφωνίες με το σύντροφο σου κυρίως γιατί τις περισσότερες φορές συμφωνείς με όσα λέει. Για να απολαύσεις στο φουλ το σεξ πρέπει να βρεις έναν άντρα που δεν είναι εγωιστής και μπορεί να σου προσφέρει όσο θέλεις.
Τριανταφυλλί: φαίνεται ότι απολαμβάνει περισσότερο τη διαδικασία του φλερτ πάρα του έρωτα. Έχεις τη φήμη ότι είσαι πολύ σέξι και γοητευτική και η σεξουαλικότητα σου χτυπάει …τριανταφυλλί!
Μοβ: μελετάς καλά οτιδήποτε γύρω από το σεξ. Κάθε νέα στάση έχεις ενημερωθεί καταλλήλως πριν την κάνεις πράξη. Καλό θα ήταν λιγάκι να χαλαρώσεις σε αυτό το σημείο και να το απολαύσεις!
Μαύρο: είσαι μυστηριώδης και ξέρεις τα πάντα γύρω από τις πιο dark πλευρές του έρωτα. Δε σου αρέσει να βαριέσαι και το μαύρο που επιλέγεις να φορέσεις δείχνει αυτό ακριβώς, ότι έχεις πολύ φαντασία και απολαμβάνεις κάθε πλευρά της ερωτικής επαφής!
Πράσινο: η αιώνια αγνή κοπέλα, λατρεύει το πράσινο! Είσαι τρυφερή και αθώα, γλυκιά και ευγενική και καλό θα ήταν να βρεις κάποιον που να μοιράζεται μαζί σου αυτές τις αρετές.
Πορτοκαλί της ζωντάνιας: το πορτοκαλί είναι ένα ζωηρό χρώμα που λέει για εσένα ότι κάθε συνεύρεση στο κρεβάτι είναι μια νέα ιστορία. Σου αρέσει να αυτοσχεδιάζεις και δε φοβάσαι να δοκιμάζεις νέα πράγματα!
Γήινο καφέ: διακριτική και βαθιά η σεξουαλικότητα σου είναι διάχυτη και το αγόρι σου το νιώθει αυτό 24 ώρες το 24ωρο. Η αισθαντικότητα και ο αισθησιασμός είναι μέσα σου και φαίνεται!
Γκρι: το χρώμα της αναποφασιστικότητας δεν είναι άλλο από το γκρι. Το πιο πιθανό είναι ότι είσαι σχετικά ντροπαλούλα και ανησυχείς για πολλά. Το σεξ είναι για εσένα ένα άγχος και πρέπει να ανεβάσεις στα ύψη την αυτοεκτίμηση σου!
Λευκό: κάνεις έρωτα μόνο με το αγόρι σου που είσαι ερωτευμένη μαζί του. Το χρώμα της αθωότητας σε προδίδει εννοώντας ότι επιλέγεις το σύντροφο σου πολύ προσεκτικά αλλά του δίνεσαι ολοκληρωτικά.
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη


1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση