skip to main |
skip to sidebar
Budino φράουλα
Περιγραφή
Έτυχε να έχω φράουλες στο ψυγείο και τις εκμεταλλεύτηκα με τον καλύτερο τρόπο! Αυτό το επιδόρπιο είναι δροσερό και ανάλαφρο σαν καλοκαιρινή αύρα!
Συστατικά
- 500 γρ. φράουλες
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος (πλήρης)
- 150 γρ. ζάχαρη
- 30 γρ. βούτυρο ανάλατο
- μισό ποτήρι γάλα
- 1 ποτηράκι του κρασιού sangria
- 3 φύλλα ζελατίνης (5 γρ.) ή 1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη...
Οδηγίες
- Αφού ζεστάνουμε τη κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη, σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο.
- Διαλύουμε στο ζεστό μείγμα τα φύλλα ζελατίνης (τα οποία έχουμε μαλακώσει σε παγωμένο νερό).
- Βάζουμε στο μπλέντερ τις φράουλες, το ζεστό μείγμα, το γάλα και το κρασί και χτυπούμε για τουλάχιστον 5 λεπτά.
- Αφού βάλουμε το μείγμα σε φορμίτσες ή μπωλάκια, τοποθετούμε στο ψυγείο για να πήξει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου