Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Όταν η Jennifer Lopez πλήγωσε την Cheryl Cole!

Μαχαιριά στη καρδιά έδωσε η Jennifer Lopez στη πανέμορφη Βρετανίδα τραγουδίστρια Cheryl Cole, όταν είπε ότι δε την ξέρει! Και αυτή ήταν η χειρότερη στιγμή για μια τέτοια δήλωση, καθώς η Cole φιλοδοξεί να βρεθεί στη θέση της κριτικής επιτροπής στην αμερικανική έκδοση του επιτυχημένου show X-Factor, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται αργότερα μέσα στη χρονιά...


Η 27χρονη τραγουδίστρια του συγκροτήματος Girls Aloud θέλει σαν τρελή να βρεθεί στο αμερικανικό X-Factor, όμως οι ιθύνοντες του show προβληματίζονται για το κατά πόσο το κοινό από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα αναγνωρίσει την Cole, της οποίας μάλιστα η προφορά, μπορεί και να τους ξενίσει.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν, όταν η 41χρονη Jennifer Lopez, κριτής στο αντίπαλο δέος American Idol, δυσκολεύτηκε να αναγνωρίσει τη βρετανίδα τραγουδίστρια. Όταν την ρώτησαν από το Fabulous magazine για εκείνη, η αντίδραση της Lopez ήταν κάτι που η Cole σίγουρα δεν περίμενε. «Είναι τραγουδίστρια;» είπε η εκρηκτική λατίνα.

«Δεν ξέρω πολλά για εκείνη, ούτε γνωρίζω τη μουσική της» συνέχισε η Lopez, η οποία προσπαθώντας να σώσει κάπως την κατάσταση συμπλήρωσε «όμως θα ήθελα πολύ να μάθω για εκείνη». Τα καυστικά σχόλια της τραγουδίστριας θα ανησυχήσουν την Cole, η οποία με αυτή τη συμμετοχή προσδοκά να επανακάμψει έστω και λίγο η καριέρα της.

Το X-Factor αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τον Simon Cowell, εμπνευστή και πρωτεργάτη αυτού του show, ο οποίος είναι πεπεισμένος πως θα έχει μεγάλη απήχηση και στην Αμερική. Μέχρι στιγμής, το μοναδικό όνομα που έχει ανακοινωθεί για την κριτική επιτροπή, είναι αυτό του μουσικού παραγωγού Antonio ‘L.A.’ Reid. Άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί για να συμμετέχουν είναι των Nicole Scherzinger, Katy Perry, Mariah Carey, της ράπερ Nicki Minaj, αλλά και του George Michael.




 

 

 




protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση